Bilgisayar bloke oldu!! Format atmama izin vermiyor...

Kodla Büyü

bikaris

Site Gezgini
Arkadaşlar, öğretmenler odasındaki bilgisayarımızı hacker lar bloke ederek çakma Emniyet Genel Müdürlüğü sayfası getirmişler ve ceza olarak para ödenmesini yoksa blokenin kaldırılmayacağını yazmışlar sayfaya. Bilgisayar açılır açılmaz internet sayfası açılıyor ve hiç bir işlem yaptırmıyor. Format atmayı denedim izin vermedi Bu problemi nasıl çözebilirim. Böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba? :( :( :idea: :idea:

sistemi geri al hocam güvenli kipte başlat bir arkadaşınkini bu şekilde halletmiştim :) ayrıca virüs o formata gerek yok yani

bikaris' Alıntı:
Arkadaşlar, öğretmenler odasındaki bilgisayarımızı hacker lar bloke ederek çakma Emniyet Genel Müdürlüğü sayfası getirmişler ve ceza olarak para ödenmesini yoksa blokenin kaldırılmayacağını yazmışlar sayfaya. Bilgisayar açılır açılmaz internet sayfası açılıyor ve hiç bir işlem yaptırmıyor. Format atmayı denedim izin vermedi Bu problemi nasıl çözebilirim. Böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba? :( :( :idea: :idea:

BT öğretmeni olarak format atmaya izin verilmediğine nasıl ikna oldunuz?

bilgisayar açıkken formata kalkıştıysanız onun virüsle alakası yok. öyle birşey yok zaten.

Format atmaya izin vermedi derken hangi aşamada nasıl bir hata veriyor ?
Makinayı CD/DVD den boot ettiğinizde XP veya Win 7 kurulumu başlamıyor mu?

CD ile başlatıyorum kurulumun ilk aşaması başlamıyo sayfa boş bekliyor... İşlemi birkaç kez tekrar ettim hep aynı şey oldu...

Windows dos kurarım :? iyisi mi boşver gitsin nasıl olsa yine virüs yer :sleep:

ben öyle birşey demedim. sen öyle anladıysan bilemem.

çözüm olarak farklı cd deneyebilirsin ama... (bunu da yanlış anlamazsın umarım...)

komut istemiyle Güvenli modda pc yi açın hocam
Komut ekranında cd restore, sonra rstrui.exe geri yükleme noktasına sistemi geri yükleyiniz.

arkadaşlar teşk ler... Söylediklerinizi not ettim.Yarım hepsini deneyeceğim. Başka cd ler de denedim. Hatta güvenli kipte de açmayı denedim ama bir kere olmadı. Ama tekrar tekrar deneyeceğim. olmasza yarın yine yazarım. İyi akşamlar. ÇOk teşekkürederim. :idea: :idea: :alkis: :alkis:

bikaris' Alıntı:
Format atmayı denedim izin vermedi :idea:
Ağ kablosunu çıkarıp format atmayı denediniz mi?
-----
Sizin bilgisayarda güvenli kipe girmeyi engelleyen başka bir virüs de olmuş olabilir.
sadece hackerların ki olmayabilir.
daha önceden de güvenli kipe girebiliyor muydu acaba?

Geri