ilk olarak 16gb flaşh disk satın al,, sonra onun içine gerekli olan tüm programları yükle hatta gerekli olabilecek programları sonra o flashı içine dosya yüklenemez şekilde ayarla yazmaya karşı korumalı idare felan yada biri birşey istediğinde sıkıntıya düşmezsin.
laptopunu
http://www.hepsiburada.com/liste/dbk-cs ... #Gorseller ile sök son parçasına kadar ayır sonra geri topla vidalar için iki bardak kullan dış kap vidalarını bir bardağa diğerini bir bardağa koyarsın bu sayede donanım bilgin artar.
sonra laptopun parçalarının özelliklerini öğren ve daha özelliklisini kaç tl ye bulurum ne kadar üstün özelliklisi var bozulsa hangi malzeme gerekli olur diye araştırma yap donanım fiyat ve özellik açısından bilgin olur
site tasarımı günceldir eskimez asp yada php bana kalırsa asp derim öğren kendi kişisel siteni yap.
tabi bir sürü konu var bu siteyi takip et hagi sorunlara nasıl çözüm bulmuşlar öğrenirsin
5 sene öğretmenlik yap
idaredeki hocaların tüm sorunlarını sana ne soracaklarını ezberlersin
mesala Çanakkale zaferi hocam bununla ilgili film varmış bir bulda öğrencilerimize izletelim gibi ..
bilgisayar zevk işidir içinde istek yoksa derse girer kitaptan konuyu işler ders bitince eve gidersin sana soru soran olursa bilgisayar tamircisi vs değilim der işin içinden çıkarsın ama bunu tavsuye etmiyorum
bu kadar yazıyı hotkey on parmak programı sayesine yazdım not 7. sınıf larda var bu konu