bilgisayar dersi zorunlu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hamuş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hamuş

Seçkin Üye
Seçkin Üye
1 Nisannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) azıcık gülelim dedim sıkıntılar arasında :)

önceden öğrencilerimiz olurdu derslerimiz çoktu o zamanlar ilk atandığımız zamanlar bizlere 1 nisan şakaları yaparlardı ve güzel olurdu hoş bir anı olurdu şuan ki durumumuzda bari biz birbirimizi biraz olsun güldürelim dedim :)

hamuş' Alıntı:
önceden öğrencilerimiz olurdu derslerimiz çoktu o zamanlar ilk atandığımız zamanlar bizlere 1 nisan şakaları yaparlardı ve güzel olurdu hoş bir anı olurdu şuan ki durumumuzda bari biz birbirimizi biraz olsun güldürelim dedim :)
vallahi bende hatırladım o günleri saçma sapan şakalar yaparlardı da değerini bilmemişiz :mrgreen: , bir özlem kapladı içimi, inşalllah o günleri tekrar görürüz.

İnsanın dersi olmayınca tarihin 1 Nisan olduğunun bile farkında olmuyor maalesef :(

Biraz önce bir öğrencim geldi. Hocam dün televizyonda izledim Bilişim derslerini okullardan kaldırmışlar dedi. Sonra da hocam 1 nisan şaka dedi. :D

mehmetkz' Alıntı:
Biraz önce bir öğrencim geldi. Hocam dün televizyonda izledim Bilişim derslerini okullardan kaldırmışlar dedi. Sonra da hocam 1 nisan şaka dedi. :D
Öğrenciniz can damarınızdan vurmuş anlaşılan. :)

Geri