Bilgisayar Dersleri seçmeli ders olarak seçilemeyecekmiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ridade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ridade

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okuluma bugün müfettişler geldi. Bende müdürün odasında Çanakkale'yle ilgili davetiyeleri yazdırıyordum. Beni sormuş müdüre sonra çağırdılar. Formatör öğretmen ne iş yapar dedi? Bende anlattım sonra derse giriyor musun falan dedi evet dedim. Bilgisayar dersleri artı seçmeli ders değil ki dedi seçemezsiniz artık dedi. Bende böyle yönetmelik duymadım dedim. Böyle bir yönetmelik yada resmi bir yazı çıktıda bizim mi haberimiz yok. Bilgisi olan arkadaşlar bir bilgilendirme yapabilir mi?

Müdür araya girdi ben yapacağımı biliyordum da hemen geçiştirdi. Ama böyle bir şey var mı yok mu öğrenmek istiyorum. Resmi bir yazı yoksa ben bu adamı fena yapacam çok canımı sıktı

ridade' Alıntı:
Okuluma bugün müfettişler geldi. Bende müdürün odasında Çanakkale'yle ilgili davetiyeleri yazdırıyordum. Beni sormuş müdüre sonra çağırdılar. Formatör öğretmen ne iş yapar dedi? Bende anlattım sonra derse giriyor musun falan dedi evet dedim. Bilgisayar dersleri artı seçmeli ders değil ki dedi seçemezsiniz artık dedi. Bende böyle yönetmelik duymadım dedim. Böyle bir yönetmelik yada resmi bir yazı çıktıda bizim mi haberimiz yok. Bilgisi olan arkadaşlar bir bilgilendirme yapabilir mi?

Valla bu müfettişleri anlamak zor hocam.
2 hafta önce bizim okulumuzdalardı.
2 saat dersime girdi ve ondan sonrası iltifat :)
Müfettiş çok beğenmiş, gitmiş diğer müfettişlere söylemiş, bizim müdüre filan anlatmış.Hatta diğer okullara :)
Tabi yaptıklarımı, derste yaptıklarımı, labı vs gördü
Müfettiş bana hocam aynen devam et dedi. Kafanı olan bitenle hiç kurcalama bu çizginde devam dedi.
Hatta müfredattan işlemediğimi söylediğimde, dikkat et sana dosya filan sormuyorum dedi.
Hocam dedi biliyorum okulda en çok yorulan sizlersiniz dedi ben inanamadım :)
Emin ol çok iyi olacak herşey dedi. Beni gazladı gitti.
Bu gelen de baş müfettiş miş.
Bütün okul 1 hafta beni konuştu :lol:

Ağzı olan bir şey saçmalıyor. Müfettiş efendi gözünün önünü görebiliyormuymuş ta bizim dersle ilgili yorum yapmış. Bakanlığın seneye nasıl bir uygulama yapacağı kesin değil. Her önüne gelen kendi kurduğu senaryoyu sanki gerçekleşecekmiş gibi anlatıyor.

Geçmişte bir BT öğretmeni ona unutamayacağı olaylar yaşatmış galiba. :verymad:

Zizu_' Alıntı:
ridade' Alıntı:

Valla bu müfettişleri anlamak zor hocam.
2 hafta önce bizim okulumuzdalardı.
2 saat dersime girdi ve ondan sonrası iltifat :)
Müfettiş çok beğenmiş, gitmiş diğer müfettişlere söylemiş, bizim müdüre filan anlatmış.Hatta diğer okullara :)

Müfettiş bana hocam aynen devam et dedi. Kafanı olan bitenle hiç kurcalama bu çizginde devam dedi.
Hatta müfredattan işlemediğimi söylediğimde, dikkat et sana dosya filan sormuyorum dedi.
Hocam dedi biliyorum okulda en çok yorulan sizlersiniz dedi ben inanamadım :)
Emin ol çok iyi olacak herşey dedi. Beni gazladı gitti.
Bu gelen de baş müfettiş miş.
Bütün okul 1 hafta beni konuştu :lol:

Hocam önceki senelerde gelen müfettişler hiç böyle şeyler demedi hatta bi keresinde 19 saat derse giriyordum toplam 3 okul ve formatördüm neden derslere giriyorsun girme demişti müfettiş. Sonrakilerde ben müfredatı işlemiyorum dedim(yibodayım) çocuklara baştan anlatıyorum dedim dersi onlarda tamam hocam sen dersini anlat dediler gittiler. Ama bu sefer bu adama gıcık oldum

Arkadaşlar Müfettişleri fazla gözünüzde büyütüyorsunuz. Adamların kendine hali yok dünyadan bi haberler. Verdikleri not bir işe yaramadığı için gittikleri yerlerde cinslik yapıyorlar.(tabi saygıdeğer işini hakkıyla yapanlara sözüm yok).

ridade' Alıntı:

siz derse giriyorsanız lköğretim Okulları Ders Çizelgeleri'nde belirtilen derslerden biri olan seçmeli derse giriyorsunuz.Yeni çizelge çıkmadığına göre şuan için bilişim teknolojileri dersi hala seçmeli ders.
http://www.memurlar.net/haber/173323/

şuan için öyle bir yönetmelik falan yok.yeni yayınlanmış bir çizelge falan da yok.bundan sonrası için olma ihtimali olan birşey için kesinleşmş gibi konuşması o müfettişin biraz nasıl söyleyim potuk olduğunu gösterir.İhtimal den bile bahsediyorsa artık seçilmeyecek falan demesi saçma.ortada kesin olan bişey yok.

dersimiz yok, neyiz biz dimi??adımız formatör oldu çıktı..ne olduğu belli olmayan hizmetçilik gibi..az kaldı..gerçekten istifa noktasına geldim ben de... bu kadar olmaz yani..

4 ve 5. sınıflardan bahsediyordur belki, yarım yamalak duyum alıp artık dersin seçilemeyeceğini falan sanıyordur

dersi sen mi seçtin hocam. dersi kim seçtiyse ona sorsun. adamın derdi polemik yaratmak iyi ki müdürün araya girmiş uğraşılmaz bu tip adamlarla. Vereceğin tek bir cevap vardı onu demek aklına gelmemiş dersi ben seçmedim öğretmenler kurulu seçti diyecektin kestirip atacaktın. çamura basarsan üzerine sıçrar en iyisi etrafından dolanmak.

hata sende değil seni müfettiş olarak gönderende hata diyecektin...

bilgisayarı karpuz sananlar böyle yorumlar

bizim baş müdür yardımcımızda halk kültürünü inkilap trihini seıçmek zorundayız ikinci kademede bilisşim seçemiyoruz dedi 4-5 lerdede seçilmiyo artık sizi napıcaz dedi okul müdürüde seneye 4-5 lere seçeriz yine iki saat boşverin siz dedi seneyede bu yılkı gibi olcak 24 saat dersim olucak ama halk kültürü falan zorunluymuş başka seçmelide kullanamıyorlarmış demesi gribime gitti bi gerçekliği varmı

grandmasterb' Alıntı:
ridade' Alıntı:

siz derse giriyorsanız lköğretim Okulları Ders Çizelgeleri'nde belirtilen derslerden biri olan seçmeli derse giriyorsunuz.Yeni çizelge çıkmadığına göre şuan için bilişim teknolojileri dersi hala seçmeli ders.
http://www.memurlar.net/haber/173323/

şuan için öyle bir yönetmelik falan yok.yeni yayınlanmış bir çizelge falan da yok.bundan sonrası için olma ihtimali olan birşey için kesinleşmş gibi konuşması o müfettişin biraz nasıl söyleyim potuk olduğunu gösterir.İhtimal den bile bahsediyorsa artık seçilmeyecek falan demesi saçma.ortada kesin olan bişey yok.

Hocam çok sağolun eğer bişey daha derse müfettiş yazıyı önüne koyacam bakalım bol kepçeden atabilecek mi

Geri