Var. Windows 10-11 kullanıyorsanız ekle kaldır isteğe bağlı özelliklerden kablosuz ekran eklentisini indirin. Daha sonra aşağıdaki videoyu izleyerek hem telefonunuzu hem de notebook bilgisayarınızı kablosuz olarak bağlayabilirsiniz. Video özellikle telefon bağlantısını anlatıyor ama etkileşimli tahtadaki işlemler aynı kalacak şekilde bilgisayara bağlanırken resimlerdeki gibi bağlanacaksınız. (Yansıt - Kablosuz Bir Ekrana Bağlan - Cihazın İsmi)Öncelikle merhaba bilişim sınıfında masaüstü bilgisayarımın ekranını hdmi, vga kablo kullanmadan akıllı tahtaya yansıtmanın bir yolu var mı?
wi-fi üzerinden oluyor diye biliyorumHocam bu ayar laptop ta oluyor ama benim mi masaüstü bilgisayar aynı ağa bağlılar akıllı tahta ile bilgisayar ekranını tahtaya nasıl yansıtırım
Teşekkürler hocamHocam bir de şu unutmadan hatırlatayım. Mesai saatleri içerisinde meb engeli nedeniyle windows güncellemelerini ve eklentilerini indirmekte sorun yaşarsanız kendi telefon internetinizden bu eklentiyi indirmeyi deneyin.
Teşekkürler hocam
Kablosuz ekran özelliğini kendi mobil internetimi akıllı tahtada kullanarak da ekleyemedim. Nasıl çözebilirim? Tabletimi akıllı tahtaya yansıtmak istiyorum.
Peki bu şekilde ya da smart view ile bağlantı yaptığımızda akıllı tahta aktif oluyor mu , yani öğrenci aynı anda akıllı tahta ile etkileşimde olabiliyor mu ?ben bunu denedim android cihazda olmuştu, gecikme de yok denecek kadar iyiydi.
WİNDOWS+P ekranı yinele de ve akıllı tahtadan kaynak değiştir düğmesine basÖncelikle merhaba bilişim sınıfında masaüstü bilgisayarımın ekranını hdmi, vga kablo kullanmadan akıllı tahtaya yansıtmanın bir yolu var mı?
ekran yansıtmayı tarayıcı üzerinden yapıyor hocam, teorik olarak mümkün dediğiniz şey ekranı 2 ye bölmek ya da aynı anda antropi vs. İle bu ekran yansıtmayı kullanmak olabilir.Peki bu şekilde ya da smart view ile bağlantı yaptığımızda akıllı tahta aktif oluyor mu , yani öğrenci aynı anda akıllı tahta ile etkileşimde olabiliyor mu ?