bilgisayar ethernet kartını görmüyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asa001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

asa001

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar okuldaki bilgisayarlardan bi tanesinde ağ kartı görünmüyor,normalde sürücüsü yüklü olmasa bile aygıt yöneticisinde görünmesi lazım değil mi,kabloyu takınca ethernetin ışığı yanıyor,ne yapmam gerek acaba.

Biostan ethernet kartı devre dışı bırakılmışsa görmeyebilir. Biosu varsayılan (default) ayarlara getirip öyle deneyin.

hocam deneyeyim bakalım,başka ne olabilir kart arızalanmış olabilir mi,daha önce aynı makinayla internete giriyormuş hocamız

Hocam kart arızasıda mümkün, ama eğer biostan devre dışı bırakılmamışsa sorun işletim sistemindedir. Sistemi önceki bir zamana yükleyebilir yada yeniden yükleme yapmalısın.

hasari' Alıntı:
Hocam kart arızasıda mümkün, ama eğer biostan devre dışı bırakılmamışsa sorun işletim sistemindedir. Sistemi önceki bir zamana yükleyebilir yada yeniden yükleme yapmalısın.

tamam hocam teşekkürler,deneyecem

hocam aynı şey defalarca benimde başıma geldi.
1 ders önce olan ethernet kartı birden ortadan kayboluyor.
güvenlik kartı var, biosta şifre var kimse kaldıramaz ama kendi kendine yok oluyor.
çok araştırdım ama nafile çözümü yok. ben bi müddet kapalı tutuyorum (1-2 ders) psikolojisi düzelince kendiliğinden geri geliyor. :lol:

ben de olunca image ile tekrar kuruyorum geliyor. 1 tanesinde cnım sıkıldı yeni ethernet aldırıdım okula 7 milyona çözüldü...

Geri