bilgisayar format sonrası dahada yavaşladı

Kodla Büyü

jasmin23

Site Gezgini
Arkadaşlar bilgisayara formatladım.Programları kurdum.son olarak da deepfreeze kurdum.Sonra bilgisayar
kapanıpaçınca çok aşırı yavaşladı.Görev yöneticisinde 10larca işlem var.svchost.exe,taskmgr.exe vs.birçok.
neyapcam.Ağa da bağlı değilki oradan bulaşsın.Sadece usb harddiski taktım.Deepfreze için.

Hocam kurduğunuz driverlar'dan kaynaklanıyor da olabilir, sitesinden güncel driverleri yükleyip deneyebilirsiniz, daha önce başıma geldi çünkü.

Genelde bu sprunlar format sonrası kurulan program ve sürücülerden kaynaklanır.. ilk işlem görev yöneticisine bakıp orada çalışan (sizin bahsettikleriniz işletim sistemine ait) isimlerin bellek ve cpuda ki yüklerine bakın yüksek olan özellikle işlemcide%40lardan falza yük bilgisyarı yavaşlatır. eğer böyle birşey varsa o porgamın kaynağını bulup kaldırmak lazım. En büyük olasılık virüs programından oluyor genelde.virüs programını kaldırıp yeniden başlatıp denemelisiniz, sorun düzelmezse adım adım kaldırmayı deneyin. kolay gelsin

ya kurduğunuz sürücülerden, programlardan yada kurduğunuz işletim sisteminden kaynaklanabilir.
düşük donanımlı bir sisteme xp sp3 kurarsanız bilgisayarı yavaşlatır.

her eylüle isyan' Alıntı:
ya kurduğunuz sürücülerden, programlardan yada kurduğunuz işletim sisteminden kaynaklanabilir.
düşük donanımlı bir sisteme xp sp3 kurarsanız bilgisayarı yavaşlatır.
hocam xp sp3 yavaşlatır derken anlamdım ? açıklarmısnız

Geri