Bilgisayar interneti nasıl keser?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sumunu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sumunu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar kullandığım laptop ev internetimi kesiyor. Tam değil ama internet sürekli gelip gidiyor. Bilgisayarım kapalıyken sorun yok. Teblet telefon sıkıntısız. Açıp ağa bağlanınca bütün cihazlarda internet dengesiz.
Bunu telekoma arıza kaydı bırakıp ekibin gelmesinden sonra anladım. Yani hatta sıkıntı yok.
Başına böyle bişey gelen varmı? yardımlarınızı bekliyorum.

Not : bilgisayarı okulda da kullanıyorum. Fiber hatta.

sumunu' Alıntı:
Suicide' Alıntı:
tahmin edeyim, laptop windows 10 mu?
Evet hocam win10. nedir olayı

otomatik guncellestirmeler.
agi somurup diger cihazlarin internete cikmasina imkan birakmiyor muhtemelen, fiber cok hizli oldugu icin farkedilmiyor tabi. cihaz interneti kitlediginde gorev yoneticisinin performans bolumunden ag i kontrol edin, somurup somurmedigini gorebilirsiniz.

Suicide' Alıntı:
sumunu' Alıntı:
Suicide' Alıntı:
tahmin edeyim, laptop windows 10 mu?
Evet hocam win10. nedir olayı

otomatik guncellestirmeler.
agi somurup diger cihazlarin internete cikmasina imkan birakmiyor muhtemelen, fiber cok hizli oldugu icin farkedilmiyor tabi. cihaz interneti kitlediginde gorev yoneticisinin performans bolumunden ag i kontrol edin, somurup somurmedigini gorebilirsiniz.
değil hocam çünkü kablolu sorun yok.

tam anlamadim, laptop bagli iken sadece kablosuz ag mi kesiliyor?
gorev yoneticisinde ag kullanimina baktiniz mi?

Suicide' Alıntı:
tam anlamadim, laptop bagli iken sadece kablosuz ag mi kesiliyor?
gorev yoneticisinde ag kullanimina baktiniz mi?
laptop kablosuz bağlandığında modeme bağlı ne kadar alet varsa internet gidiyor. kablolu bağladım sorun yok

Modem arayüzünde kablosuz bağlantı da cihazınıza öncelik verilmiş olabilir mi hocam? Sadece tahmin benim ki...

Bu sorun bir tek bende değilmiş demek. Telefon ve tablette internet normal. Bilgisayardan internete giremiyorum. Diğer cihazlar da etkileniyor. Win10 yüzünden linux'a başladım. Linux Mate kurdum internet işlerimi oradan hallediyorum. Bu gidişle win7'ye dönecek gibiyim.

IP çakışmasından kaynaklanıyor olabilir. Bunu tespit etmek için IP Scanner programlarından birini kullanın hocam. Ağ üzerinden modeme bağlı tüm cihazların IP lerini kontrol edin. Bu işinizi görebilir ya da bu.

Geri