Bilgisayar kablolarının neden olduğu görüntü kirlilği

Kodla Büyü

karakavuz

Site Gezgini
Arkadaşlar Bt sınıfında göze çarpan en kötü görüntü bence kablolardan kaynaklanıyor. Özellikle benim masamın arkasındaki kabloların fazlalığı ve neden olduğu görüntü kirliliği beni çok rahatsız ediyor. Bundan kurtulmak için fikri olan var mı ? Yani kabloları nasıl kamufle edebiliriz sizce ?

Hocam,
biz bu soruna şu şekilde bir çözüm bulmuştuk, laboratuvarda bir bilgisayardan duvara giden toplam 3 kablo var, bunlar iki adet güç kablosu ve ethernet kablosu.
Bilgisayar masasına slikonla ikili priz yapıştırdık, bunun kablosunu ve ethernet kablosunu birbirine kelepçe ile bağlayarak duvara götürdüğümüz zaman tek bir kablo gidiyormuş gibi oldu. Böylelikle her bilgisayardan sadece bir kablo duvara gidiyor oldu.
Bayağı bir emek işi var yalnız hocam. Yapmak isterseniz malzeme konusunda bilgi verebilirim.
Saygılarımla.

bende 3'lü prizleri duvara tutturdum, masanında arkasında kalıyor
artık yerlerde kablolar sürünmüyor.
eğer bilgisayarlar duvara dibinde değilse "grcnctnky" hocamızın yolunu uygulayabilirsin hocam

duvara tek priz yeri yapmışlar 3 lü pirizler yerlerde çok kötü.. duvar içi tesisatı değiştireceğiz.
sizde duvarı kırıp tesisatı çekin. kablolar doğrudan duvardaki prizlere bağlı olsun. giden kablolarıda birbirine kelepçeleyin. yada daha iyisi sargı kılıflardan kullanın. hani şu sipiralli defterlerin arkasında olan plastikler var ya. onların daha geniş ve ymuşak uzun olanları var. onlarla kabloları bir araya getirip sarın. bunuda yere u çivi ile sabitleyebilirsiniz. her halukarda kötü gözükecektir ama.. en iyisi boşverin..

Geri