bilgisayar kapanıyor ve açılmıyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CeM_G
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

CeM_G

Seçkin Üye
Seçkin Üye
şimdi arkadaşlar müdürün odasındaki pc normal seyrederken birden kapanıyor ve bir daha açma kapama düğmesine bassam bile pc açılmıyor.Ama power kablosunu prizden cekip tekrardan taktıktan sonra ve ya poweer de bulunan anahtarı kapayıp açtıktan sonra pc açılıyor.sonra bi yarım saat sora calıştıktan sonra tekrar aynı şeyi yapıyor ve sürekli power kablosunu çıkarıp takmak ve sonra açmak gerekiyor.Yoksa kapandıktan sonra açma kapama düğmesi işlemiyor anca bu işlemleri yapmak gerekiyor. ben tahmin ediyorum ki güç kaynağından kaynaklanan bir sorun var.bu soruna siz nedersiniz,yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Hocam kasayı açıp bir içerisini temizlesen... Özellikle işlemci fanını....

güç kaynağı alaman yeterli hocam.almaya alıyon dış kasada değişsin hani belki power düğmesindede temassızlık olabilir mi acaba?

ilede_sen' Alıntı:
güç kaynağı alaman yeterli hocam.almaya alıyon dış kasada değişsin hani belki power düğmesindede temassızlık olabilir mi acaba?
power düğmesinde temazssızlık olacaanı zannetmiorum hocam çünkü,fişi çekip taktıktan sonra hemen açılıyor pc.çok değişik bi sorun çözemedim gitti.

forumu inceleseydin cevabı bulurdun işlemcin ısınıyordur. işlemcinin üzerindeki fan çalışmıyordur yada tozdan hava almıyordur. onu temizle düzeilr

teşekkürler hocam yarın ilk işim onu denemek ve sonucu burada sizinle paylaşmak.

arkadaşlar şimdi ben denedim bugüün temizledim uzun bir süre calıştı bilgisayar fakat yine aynısını yaptı.ben şimdi başka bir kasanın powerini taksam bu arızalı aksaya birde öle denesem bir sorun cıkarmıa acaba.yani powerlerin voltajları falan aynımıdır.yakmayalım anakrtı parçaları falan?

Geri