Bilgisayar Kullanımı (Mutlaka İzle-İzlet)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Bilgisayar Kullanımı (Mutlaka İzle-İzlet)
Bilgisayar kullanımı ve oturuş şekilleriyle ilgili harika bir kısa video mutlaka izleyin öğrencilerinize izletin.

Tıkla izle.

Ekli dosyalar

• Dogru-Kullanım.jpg
    Dogru-Kullanım.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 3,093
  • Bilgisayarı Doğru Kullanma.rar
    Bilgisayarı Doğru Kullanma.rar
    4.5 MB · Görüntüleme: 1,759
bu çok çok önemli bir konu hocam ama ben dikkate almakta biraz gecikince bir sürü sıkıntı yaşadım. hele birde tv izlerken bilgisayar kullananlar özellikle dikkat etmeli boynumu bir bilgisayara bir tv ye çevirmekten kaslarım gerilmiş. sonrasında baya ağrılarım oldu fizik tedaviye filan gittim okadar yani . paylaşım için teşekkürler

Şu video'daki gibi oturmayı bir türlü tam olarak başaramadım :shock: Ben 4 dönüyorum koltuğun üzerinde :)

:wink:

işte örnek ben...acı çekiyorum 9 sene oyun oyna halbuki adam gibi koltuk joystick almadık adam gibi klavye kullanmadık oturmadık şimdi sağ bilekten kan gitmiyor sürekli uyuşma sürekli bel ağrıları...ekran kartına işlemciye 300tl vereceğime keşke masa koltuk seçimini iyi yapsaymışım

Buzkırıcı' Alıntı:
işte örnek ben...acı çekiyorum 9 sene oyun oyna halbuki adam gibi koltuk joystick almadık adam gibi klavye kullanmadık oturmadık şimdi sağ bilekten kan gitmiyor sürekli uyuşma sürekli bel ağrıları...ekran kartına işlemciye 300tl vereceğime keşke masa koltuk seçimini iyi yapsaymışım

Ürkütüyorsun hocam beni :) Yeni koltukla klavye aldırtcan bak şimdi bana

perşembe günü halk eğitimdeki kursumun ilk günüydü, orada izlettim. çok dikkatini çekti teyzelerin :) teşekkürler hocam

Geri