Bilgisayar Kursunda kursiyerle ilgili bir sorun!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zaphere
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zaphere

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar,
halk eğitim merkezinde bilgisayar kursu veriyorum, olayı şöyle kısaca özetleyeyim, kursa katılan kendi okulumdan bir kız öğrenci var ve başka bir erkek kursiyerin kendisini rahatsız ettiğini söyledi az önce, bir kağıda seni seviyorum falan yazıp hediye koymuş kitabının arasına? Ne yapmam gerekir bilemedim? Halk eğitim merkezi müdürünü bilgilendirdim ama kız öğrenci benim okuldan öğrencim olduğu için çocukla ben de konuşsam mı acaba, ne yapabilirim önerileriniz bekliyorum...

Öyle yapacağız galiba hocam, ben olaya müdahil olmayıp kursiyeri müdüre yönlendireceğim ders bitiminde. Değerli görüşlerin için teşekkür ederim omd hocam...

hocam sen mudahale etme senın bılgın dısında gerceklesıyomus gıbı ıdare halletsın problemı

kurs hangi seviyeye yönelik öğrenciniz 15 yaşından küçükse kursa alamazsınız bildiğim kadarı ile ..siz müdahale edebilirsiniz uygun bir dille

öncelikle önerileriniz için çok teşekkür ederim hocalarım,

herohamster' Alıntı:
kurs hangi seviyeye yönelik öğrenciniz 15 yaşından küçükse kursa alamazsınız bildiğim kadarı ile ..siz müdahale edebilirsiniz uygun bir dille

kurs halk eğitimde 17-60 yaş arası kursiyerler var, kız 17, erkek kursiyer 19 yaşında, erkek kursiyeri müdüre yönlendirdim, müdür konuşmuş umarım konu kapanmıştır ve büyümez...

o da bişey mi? bir keresinde, bayan kursiyerin biri beni rahatsız etti. hakkımda ileri geri konuşmuş. hatta cep ttel. numarama ulaşmış mesaj bile atmıştı. durumu HEM müdürüne anlattım ve mesajları da okuttum.. sonra bayan uygun dille uyarıldı ben de onu savcılığa şikayet etmekle tehdit etim.. bayan geri adım attı ama bu sefer de ilçe mil. eğitime beni şikayet etti. şikayet konusu: kursu erken bitiriyormuşum.. bu durumu çürütecek şahitleri de bulunca bahsi geçen bayan peşimi bıraktı.. hatta sırf onun için facebook'tan sahte bayan hesabı açıp kendimle nişanlı olarak göstermiştim.. Hey Allah'ım nelerle uğraştım bi zamanlar :D

BBNET
Geri