Bilgisayar Lab'ı için bilgisayar nereden talep edilir?

Kodla Büyü

Demise

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar,benim yeni okulumda 2-3 yıl önce bilgisayar labından 12 tane bilgisayar okul güçlendirmesi sırasında çalınmış,su anda eldeki imkanlar ile 10 tane öğrenci bilgisayarımız var... Bilgisayar Lab'ı için bilgisayar talebini nereden hangi kurumdan yapabiliriz? yardımcı olursanız sevinirim..

akbank' tan ben bir arkadaşımın okuluna 10 adet pc getirttim tabi arada aracı vardı.

keşke öyle bir aracı bulabilsem ... benim merak ettiğim kurum olarak bu işle kim ilgileniyor acaba? daha önce mutlaka talepte bulunanlar olmuştur bu forumda ...

hocam ben iki sene önce kargo şirketlerine yazmıştım durumu. bi gün okula bi kamyon yanaştı 15 tane pc geldi. Hp yatık kasa + monitör. DHL yollamış. Çok duygulandım. Eski okulumda hala kullanılıyor. Denenebilir. :++:

Biz okul için yeni istedik. 12 yıllık eski kullanılamaz bi bilgisayar labaratuarımız var. Hocam milli eğitimden istemeyi düşünüyosanız önce ihtiyaç olarak giriyosunuz mebbisten. Sonrasından tam emin değilim ama müdür baş yardımcısı üst yazıyla mem e göndereceğini söylemişti. Tabi işler asıl burada başlıyo. İl milli eğitimde donatım bölümünü epey ziyaret etmek gerekiyomuş :)) biz de bir umut yüzsüzlüğümüze dayanamayıp gönderirler diye düşünüp bu işe başladık ama henüz hiç ziyaret gerçekleştirmedik..

elf-akpnr hocam bunun üzerine gidicem, başka yöntemler varsa bekliyorum diğer arkadaşlardan .. şimdiden teşekkürler.

paranız varsa bilgisayayar satıcılarından
Paranız yoksa okul idaresine yazı ile belirtirsniz, okul idareside ilgili meb yetkililerine
özel şirketlerin web sitelerinden iletişim bölümünden bazı arkadşaalrn yaptığı gibi firmalardan talep edebilirsiniz. Firmalar bu tür bağışları yapıyorlar, resmi evrakla yapıldığı içinde vergiden düşüyorlar. Önemli olan talebin yetkili ve etkili kişileirn eline ulaşması. Bunun içinde tanıdık vs ile talebin gerekli yere ulaşması önemli.

Demise' Alıntı:
Arkadaşlar,benim yeni okulumda 2-3 yıl önce bilgisayar labından 12 tane bilgisayar okul güçlendirmesi sırasında çalınmış,su anda eldeki imkanlar ile 10 tane öğrenci bilgisayarımız var... Bilgisayar Lab'ı için bilgisayar talebini nereden hangi kurumdan yapabiliriz? yardımcı olursanız sevinirim..
Bizim okulda 98 yılından kalma bilgisayarlar vardı ve Winxp kaldırmıyordu çok yere yazı yazdım aradım vakıflar falan ama aracı sayesinde İstanbuldaki bir özel şirket 5 yılda bir pc lerini yeniliyormuş bize de eski bilgisayarları gönderdiler şimdi çocuklar da çok mutlu bir köy okulunda bir mucize gibi.Siz de özel şirketlerle bağlantı kurabilirinz.Kolay gelsin

hocam bisim bilgda eski ve ilce milli egitime yasdık bu durumu...ama herhangi bi cevap alamadık daha bekliyorus bakalım ama ben sanmıorum bisey cıkacagını. bence arkadasların dedii gibi bi sponsor fln bulmak lasım bence...

hocam esnaftan en güzeli zenginlerden dileneceksin meb e bakarsan çıkmaz ayda bir gün gelir...dilenciliğe alıştık biz Allah kolaylık versin sana....zenginlere yararı olduğunu belirtirsen eğer güzel olur maddi yönden tabii...vergiden düşebiliyorlar yapılan yardımlarda resmi yazı filan yazıyosun bağış yapana milli eğitim aracılığı ile o da vergide gösterip vergisinden yararlanabiliyor...

Geri