bilgisayar lablarında wındows 7 kullanımı

Kodla Büyü

acemi46

Site Gezgini
bilgisayar labında ana bilgisayarı wındows 7 ogrencı bilgisayarı xp olan var mı. varsa nasıl ders anlatıyorsunuz.yada yoksa eger olsaydı nasıl anlatırdınız offıce ve ışletım sıstemını. offıce 2003 yuklemeye ızın yok .

labta windows 7 kullanmıyorum hocam ama sınıflardaki bilgisayarlara kurdum...labta kullanmak sorun yaratabilir gibi geliyor... yalnız office 2003 yüklemeye izin yok derken ne demek istediniz.. windows 7 lerin hepsine office 2003 yükledik çünkü, sorun çıkarmıyor...

formator hocamız xp den usanmıs. benımde w7 kullanmamı ve 2007 kullanmamı ıstıyo. sıstem sorunu yok zaten.tamamen keyfı

hocam işinize karışmak istemem ama, öğrenciye office 2007 göstermek bence doğru değil... çünkü 2003 ün kullanım alanı çok daha geniş.. eğer öğrencileriniz bilgi seviyesi düşükse işiniz daha da zor olur... 2007 ve 2003 görsel açıdan çocuklar için çok farklı...

formatör hocanızı da anlamak zor... kendi xp den usandı diye, sizin ne kullanacağınıza niye o karar veriyor ki... dersi işleyecek olan sizsiniz,keyfi uygulamalara fırsat vermeyin bence...

Ben öğretmen bilgisayarına windows 7 kurdum öğrencierinki wista herhangi bir sorun cıkmıyor.Office olarakda 2007 kullanıyorum ve gösteriyorum 2003 ve xp officelerde ezbercilige yakın bir sistem vardı ama 2007 o açıdan harika herşey elinin altında kullanımıda digerlerine göre daha basit.Bu benim görüşüm tabiki :)

Geri