Bilgisayar Mühendisliği (MTOK)

Kodla Büyü

myscream

Site Gezgini
Bilgisayar Mühendisliği (MTOK) hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı?
Normal mühendisliklerden farkı nedir?
İmza yetkisi yok diyenler var doğru mudur? vb. sorulara cevap arıyorum. Arkadaşı, tanıdığı okuyan arkadaşlardan yardım bekliyoruz.
Tercih yapacak öğrencilerimizi bilgilendirmek için önemlidir. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Tef'ler kapandıktan sonra yerine açılan Teknoloji fakültelerindeki Bilgisayar Mühendisliği ikiye ayrıldı. Birisi normal herkes tercih edebiliyor diğeri MTOK sadece meslek lisesi mezunları tercih edebiliyor.

mtok larda normal mühendisliklere gore biraz daha uygulama ağırlıklı dersler goreceksin.onun haricinde herhangi bir fark yok

teşekkür ederim arkadaşlar.
İmza yetkisi ile alakalı bir bilgiyide ben paylaşayım. Konuyu açmış olmama rağmen cevabını başka yerden buldum.

Bu konuda bir dava açılmış fakat mtok ların lehine sonuçlanmış. Şuan için onlarda mühendis ünvanı ve haklarına sahipler.

myscream' Alıntı:
teşekkür ederim arkadaşlar.
İmza yetkisi ile alakalı bir bilgiyide ben paylaşayım. Konuyu açmış olmama rağmen cevabını başka yerden buldum.

Bu konuda bir dava açılmış fakat mtok ların lehine sonuçlanmış. Şuan için onlarda mühendis ünvanı ve haklarına sahipler.
..
UYGULAMA AĞIRLIKLI okullar olduğu için eksiği yok FAZLASI var...

BBNET
Geri