Bilgisayar Müzesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yaka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yaka

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okulumuzda kullanılmayan bir oda bulunmakta, öğrencilerimiz ile görüşmelerimiz sonucunda o odayı bilgisayar müzesi yapmak istiyoruz. Şimdi diyeceksiniz ki iyi güzel fakat elimizde eski bilgisayarlar yok elinde hurda olan ama çok eski bilgisayar ya da parçaları olan arkadaşlar bizlere hediye ederlerse müze kurmamızda sizinde katkınız olur. Müze hakkında oluşabilecek fikirlerinizide bekliyoruz.

Ankara-istanbul gibi bir ildi sanırım nette görmüştüm. Bilgisayar müzesi yazınca çıkması lazım. Oranın müdürlüğü ile görüşürseniz sanırım kurulum aşamaları ve bilgisayarların temini hakkında bilgilendirici yarfımları olur

teşekkür ederim cyln deneyeceğim şansımı.. eğer ellerinde birşey olan arkadaşlar varsa onlardan da pm üzerinden mesajlaşabiliriz

arkadaşlar safranboludaki bilgisayar müzesi ile görüştüm fakat ne yazıkki yardımları olamıyor ellerinde eski püskü işe yaramayan ve size göre okul müzesine koyulabilecek bir bilgisayar cihazı varsa atari de olur lütfen benim ile irtibata geçebilirsiniz. Okulumuzun adı Ankara Akyurt Nevzat Hüseyin Tiryaki Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi biraz uzunca :D

cyln hocam hiç bilmiyorum valileri değişmiş sanırım :cry: pek iç açıcı konuşmadılar bilakis valinin yanına çıkmak lazım yakın vakitte onu yapacam :D

yaka' Alıntı:
cyln hocam hiç bilmiyorum valileri değişmiş sanırım :cry: pek iç açıcı konuşmadılar bilakis valinin yanına çıkmak lazım yakın vakitte onu yapacam :D
1- valinin bu işle ne alakası var? herşeyi kendi yapıp anahtarını müze müdürüne mi vermiş?
2- hadi diyelim vali herşeyi yapmış... kimdir o vali ismini öğrenir o valiye ulaşmaya çalışır yol yordam öğrenmeye çalışırım...

1.sini bende düşündüm ikincisini uygulamaya karar verdim hocam Allah Kerim. :+1:

Geri