AhmetMeral' Alıntı:Fikret hocam telefonla sorduğun soruyu doğru bir mecraya taşıdığın için seni tebrik ederim. Tebessüm etmemin sebebi tüm bilgisayarcılar ben dahil aynı cevabı vermişler. Aklın yolu bir hocam sen o BIOS a girip o ayarı bulacaksııııııııın kolay gelsin. Bu arada bulunca bize de haber vermeyi unutma
Enddlesss' Alıntı:Değerli hocam benzer bir sorun yaşıyorum. :?:
Yeni konu açıp kirlilik yaratmak istemedim.
Sorun/um şu ki:
Memur arkadaşın bilgisayarına KurumNet Sunucu'yu kurduk. Şimdi o arkadaş doğum iznine ayrıldı. Odasını her sabah aç/bilgisayarı aç her akşam aynı şekilde kapat falan her gün külfet geliyor.
Diyorum ki şöyle basit bir program olsa kendiliğinden her sabah 7:30'da açılsa akşam 17:00'da kapansa ne güzel olur. Var mı böyle bir bilgisi olan ya da daha önce başına gelmiş bir hocam??
Gerçekten çok lazım. Şimdiden teşekkürler :idea:
Auto power and shutdown senin derdine derman olacaktırEnddlesss' Alıntı:Değerli hocam benzer bir sorun yaşıyorum. :?:
Yeni konu açıp kirlilik yaratmak istemedim.
Sorun/um şu ki:
Memur arkadaşın bilgisayarına KurumNet Sunucu'yu kurduk. Şimdi o arkadaş doğum iznine ayrıldı. Odasını her sabah aç/bilgisayarı aç her akşam aynı şekilde kapat falan her gün külfet geliyor.
Diyorum ki şöyle basit bir program olsa kendiliğinden her sabah 7:30'da açılsa akşam 17:00'da kapansa ne güzel olur. Var mı böyle bir bilgisi olan ya da daha önce başına gelmiş bir hocam??
Gerçekten çok lazım. Şimdiden teşekkürler :idea: