Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bizim okulda okul zilinin takılı olduğu bilgisayar ses programını otomatik kısıyor. sorun ne acaba bir türlü çözemedim. birde mesela wordde otomatik hata düzeltme aktif değil. acaba birbiriyle alakalı mıbu iki durum. ? herhangi bir virüs den mi acaba?
zilin çaldığı zaman açıp, zilin çalması bitince mi sesi kısıyor?
eğer öyleyse o zil programının özelliği. windowsun veya başka programların hata ve benzeri uyarı seslerinin anfiden yayınlanmaması için.
Hocam sorun işletim sistemiyle ses sürücüsünün uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. Yani ses yükseklik kaydını almıyor. Bu durumda vista uyumlu ses kartının güncel versiyonunu indirin sorun çözülecektir.
zil programı sesi kendisi kapatıyor diye hatırlıyorum. ben de kullanıyordum zil programı okulumda, sonra bi ara kaldırdım.
senin problemine benzer bir problemi ben de kendim yaşamıştım. vista yüklü laptopumda başıma geldi ses problemi. ama benimki şöyleydi, tüm sesler kısılmıyordu, sadece internet sesi kısılıyordu. kendiliğinden internet explorer sesi kısılıyordu. her defasında ses düzeyi karıştırıcısını açıyordum ve görüyordum tüm sesler açık internet sesi kısılmış. ordan açıyordum yine. ama internet explorer kapatıp yine açınca yine internet sesi kısılıyordu. bıkmıştım artık. sonra baya uğraşıp çözmüştüm. nasıl çözdüğümü de inan hatırlamıyorum bile şu an