Bilgisayar tam açılmadan sürekli kapanıyor.

Kodla Büyü

samimi 75

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bugün bilgisayarda bir çıktı alacağım sırada pc dondu.Bende reset attım.Ama pc ilk açılırken windowsun tarama kısmını geçtikten sonra siyah ekranda kaldı.Kasanın ve monitörün ışıkları yanıyor.Bir kaç kez kapatıp tekrar açtım,nafile.Güvenli modda açayım dedim ondada siyah ekran ve sol üst köşede imlec sürekli yanıp sönüyor.Cd den çalışan XP ile pc yi açtım.Acronis ile bir işlem yaptıktan sonra pc kendine reset attıktan sonra açıldı.Bu seferde güvenlik kartı aktif olmuyordu.C deki korumayı kaldırıp kartın driverinı kurdum.Pc reset attıktan sonra pc açılıyor,ilk açılırken xp taramayı bitirmeden bilgisayar bu aşamadan sonra sürekli kendi kendine reset atıyor.Bir türlü masa üstü gelmedi.Bir kaç kez denedim ama olmadı.Bu neden olabilir?

hocam güvenli mod seceneklerinin olduğu pencere de vga modu var bir de ordan açmayı deneyin, eğer açılırsa ; ekran kartınızla ilgili driver problemi yada ekran kartını kullanan netsupport benzeri bir prg.dan kaynaklanabilir.

Hocam güvenli mod seceneklerinin olduğu pencere gelmiyor.Sadece siyah ekran ve sol üst köşede yanıp sönen imlec şeklinde kalıyor.NSS programınıda dün ve bugün bütün pc lere kurdum.Kullanma şansım da olmadı.Acaba bu program mı yapmış diyorsun? Neden yapmış olabilir?

Geri