Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarının Bilgisayar bölümlerine atölye ve lâboratuvar Öğretmeni olarak atanamazlar.
frtmr' Alıntı:Atanabilmek için teknik eğitim fakültesi yazman gerekirdi.
TayfunKoc' Alıntı:Anladım ATANABİLMEK İÇİN NE YAPMAK GEREKİYOR :?:
hannioglu' Alıntı:Öncelikle kazandığın okul-bölüm hayırlı olsun.
Şimdi senin sorununa gelelim;
1-) Ünv. içerisinde başka bir bölümü aynı anda okuyabilirsin, her ünv. bu yok kazandığın okulu araştır not ortalamasını tuttur başka bir bölüme geç.
2-) Bu yıl ünv. başla aynı zamanda ÖSS(YGS+LYS) sınavına tekrar hazırlan başka bir bölüm kazan
3-) Ünv. başka oku bitir.KPSS iyi bir puan al ve meb atan..Orta okul yada lise artık fark etmez.Ama meslek lisesini unut.
4-) .Ne yaparsan yap önce araştır.Hedefini koy, sonra harekete geç.
Küpe olsun: "Gideceği limanı belli olmayan gemiye hiç bir rüzgar yardım edemez."
TayfunKoc' Alıntı:hannioglu' Alıntı:Öncelikle kazandığın okul-bölüm hayırlı olsun.
1-) Ünv. içerisinde başka bir bölümü aynı anda okuyabilirsin, her ünv. bu yok kazandığın okulu araştır not ortalamasını tuttur başka bir bölüme geç.
2-) Bu yıl ünv. başla aynı zamanda ÖSS(YGS+LYS) sınavına tekrar hazırlan başka bir bölüm kazan
3-) Ünv. başka oku bitir.KPSS iyi bir puan al ve meb atan..Orta okul yada lise artık fark etmez.Ama meslek lisesini unut.
Küpe olsun: "Gideceği limanı belli olmayan gemiye hiç bir rüzgar yardım edemez."
hangi üniversitelerden mezun olunca meslek lisesine atanıyoruz...
Sanırım Teknoloji fakülteleri kapanmıs okulun rehber ögretmeni öyle dedi hangi okullarda var ikinci tercih zamanında yaparım o okullarıeemree' Alıntı:TayfunKoc' Alıntı:hannioglu' Alıntı:Öncelikle kazandığın okul-bölüm hayırlı olsun.
hangi üniversitelerden mezun olunca meslek lisesine atanıyoruz...
teknoloji fakültelerinden üniversitesi farketmez
:? :? Ooooffff yok artık ya adamı yanlış yönlendirmeyin kardeşim siz toptan yanlış biliyorsunuz konuyu. Teknik "Üniversite" ne alaka? Fakültenin Teknik Eğitim Fakültesi olması gerekiyor adayın meslek liselerine atanabilmesi için. İsterse ODTÜ, İTÜ mezunu olsun okuduğu bölüm teknik eğitim, teknoloji veya mühendislik fakültesi altında değilse veya BÖTE ise atanamıyor. Şu an teknik eğitimler de kapandığına göre tek yol teknoloji fakültesi veya mühendislik fakültesi mezunu olup formasyon almak ve kpss ile atanmak.bahhele' Alıntı:Evlat elinde tercih kitapçığın yokmu senin aç bak..teknik üniversite yazıpta bilgisayar öğretmenliği olan bütün üniversiteler meslek liselerine atanabileceğin üniversitelerdir.teknik üniversite değilse ama yinede bünyesinde bilgisayar oğrt. Bölümünü barındırıyosa meslek liselerine degil ortaokul ve duz liseler anadolu liselerine atanırsın..
Trabzondaki uni teknik egitim fak. Mesela oradaki bt bölümünü oku meslek lisesine atanma sansın olur
Canakkale normal egitim fak.dir..teknik değildir..BOTE mezunu olursun meslek liselerine degilde orta okul liselere atanırsın..
Okuduğun egitim fakültesinin başında teknik olmasına dikkat edeceksin olay bu
bahhele' Alıntı:Evlat elinde tercih kitapçığın yokmu senin aç bak..teknik üniversite yazıpta bilgisayar öğretmenliği olan bütün üniversiteler meslek liselerine atanabileceğin üniversitelerdir.teknik üniversite değilse ama yinede bünyesinde bilgisayar oğrt. Bölümünü barındırıyosa meslek liselerine degil ortaokul ve duz liseler anadolu liselerine atanırsın..
Trabzondaki uni teknik egitim fak. Mesela oradaki bt bölümünü oku meslek lisesine atanma sansın olur
Canakkale normal egitim fak.dir..teknik değildir..BOTE mezunu olursun meslek liselerine degilde orta okul liselere atanırsın..
Okuduğun egitim fakültesinin başında teknik olmasına dikkat edeceksin olay bu