bilgisayar yeniden başlıyo(donuyo, ekranda kararma oluyo)

Kodla Büyü

buğday

Seçkin Üye
Seçkin Üye
selam arkadaşlar bilgisayarım açılırken bios yüklenmiyor. kapatıp açıyorum açılıyor. birde çalışırken kendi kendine reset atıyo. ekranda siyahlık oluyo sanki temassızlık varmış gibi. nedir arkadaşlar sorun pwer sub mı? yoksa rammi lütfen yardım.

ACEELE VE GÜNLÜDÜR :)

öncelikler bios resetlemeni tavsiye ederim. sonuç alamazsan anakart, ram ve güç bağlantıları dışında diğer bağlantıları çıkart tekarar dene. açılırsa diğerlerini teker teker bağlantı yaparsan sonuç veya probleme ulaşabilirsin. galiba

kardeş sorun Ram de tahminimce ama arkadaşın dediği gibi bi ram i tak çıkar olmazsa diğer parçaları çıkart tekrar tak denemenin zararı yoktur:).!!!

hckaya' Alıntı:
öncelikler bios resetlemeni tavsiye ederim. sonuç alamazsan anakart, ram ve güç bağlantıları dışında diğer bağlantıları çıkart tekarar dene. açılırsa diğerlerini teker teker bağlantı yaparsan sonuç veya probleme ulaşabilirsin. galiba

hocam bu dediğini yaptım olmadı. ayrıca rami çıkarıp taktım 1 hafta sonra yine aynı oldu ne yapacaz ya

Hocam işlemci ısınıyor olmasın, bir fanı kontrol etseniz iyi olur tozlanmışsa tozunu filan alın birde öyle deneyin.

hasari' Alıntı:
Hocam işlemci ısınıyor olmasın, bir fanı kontrol etseniz iyi olur tozlanmışsa tozunu filan alın birde öyle deneyin.

hocam valla onuda yaptım tozunuda aldım ama yine aynı oluyo. acaba power sub olabilirmi.

hocam sorun Ram de olabilir çıkar tak olmassa biosu resetledikten sonra windows cd ile onarım yapmayı dene muhtemelen başlangıç dosyaların
sorunlu olabilir. onarım (R) chk dsk - fix boot - fix mbr denemekte fayda olduğunu düşünüyorum.

Geri