Bilgisayar zürekli z harfi yazıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ekyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ekyn

Site Gezgini
Exper öğrenci bilgisayarlarından birinde tuşlara basılmamasına rağmen sürekli z yazıyor. Format attım ama düzelme olmadı. Nasıl halledebilirim?

Hocam benim de bir bilgisayarım sürekli virgül yazıyordu. Tuşu yerinden çıkarıp bir bakın. Alttaki plastik olan kısım takılmış olabilir.Benimki öyleydi yani.

mutlak_adeger' Alıntı:
Hocam benim de bir bilgisayarım sürekli virgül yazıyordu. Tuşu yerinden çıkarıp bir bakın. Alttaki plastik olan kısım takılmış olabilir.Benimki öyleydi yani.

klavyedendir.

Kesinlikle klavyedir. Benim başıma da geldi de. 2 defa format attım. Olmadı. İyice baktım. Tuşun biri azcık basık kalmış... :D

cat33' Alıntı:
Kesinlikle klavyedir. Benim başıma da geldi de. 2 defa format attım. Olmadı. İyice baktım. Tuşun biri azcık basık kalmış... :D

hocam demin sivasa yenildik ama gende yazdıkların beni gülümsetmeye yetti. klavyeyle ilgili bir işlem yapmadan format atım sözü. espri olsun :D

sizin klavye sadece "z" yazıyomuş. inanın bir arkadaşımın klavyesi "koşkoşkoş" şeklinde yazıyodu. ne acelesi varsa. :puhaha: format attık ama nafile. klavyeden imiş.

Geri