bilgisayara görüntü gelmyor!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan karides
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

karides

Site Gezgini
Arkadaşlar merhaba,
Bizim öğretmenler odasındaki bilgisayara görüntü gelmedi bugün. Değiştirebildiğim tüm parçaları değiştirip denedim ama olmadı...ram,ekrankartı,power,monitör değiştirdim bios sıfırladım... açılırken bip seslerinden de vermiyor ki... ana kart mı acep??
fikri olan var mı? malum not giriş zamanı,eksikliğini hissettik bugün... :(
teşekkür ediyorum

Hocam bilgisayar ve monitör markası Vestel ise hiç şaşırmamak lazım. Değiştirmek fayda etmiyor, bi bakarsın yarın gittiğinde çalışıverir.
Benim labta da aynı sorun oldu, kabloları söküp bırakmıştım. Ertesi gün taktım, çalıştı. :) Hala da çalışıyor.

kingings' Alıntı:
Hocam bilgisayar ve monitör markası Vestel ise hiç şaşırmamak lazım. Değiştirmek fayda etmiyor, bi bakarsın yarın gittiğinde çalışıverir.
Benim labta da aynı sorun oldu, kabloları söküp bırakmıştım. Ertesi gün taktım, çalıştı. :) Hala da çalışıyor.

evet çok ilginçler, geçenlerde monitörün rengi gitti, sonra görüntü gelmemeye başladı ve enson dokununca elektrik çarpıyordu çocuklar zarar görmesin diye kablolarını sökmüştüm, sonra belki kablodandır servisten önce bir daha deneyeyim diye taktım çalışıyor..

hocam şase yapıyordur makina şimdi sen kasadan anakarta kadar sök sonra anakartın altına elektir geçirmeyecek bi kauççuk, poşet felan koy sorun düzelir.

Geri