Bilgisayara Yeni format attım Ekranda Görüntü Kayboldu..!!

Kodla Büyü

Computer58

Aktif Üye
Bilgisayara Yeni format attım Ekranda Görüntü Kayboldu..!! Kabloları söktüm aktım bi ara geldi.. sonra yine yokk aramadan aradım sonuc cıkmadı herseyi söktüm ama olmadı..

arkadaşım ekran kartını bi çıkarıp tekrar tak. biosu bi resetle, kabloları bi kontrol et. kasayı başka bir monitöre tak sorun onda mı bi dene.

anakartı söktüm elime aldım terar taktım geldi..bi süre sonra geri gitti monitör saglam enrak kartını cıkarıp takıyorum sürekli :cry: ne yapacam sabahtan beri ugrasıyorum

arkadaşım güç seçeneklerine baktınmı? belli bir süre sonra monitörü kapatmaya ayarlanmış olmasın. bi de oraya bak

Götüntü geldi demiştin ya ondan dolayı dedim. Ekran kartınız çok ısınıyorda olabilir. Kasa içi soğutma nasıl, özellikle ekran kartı. ona da baksan iyi olur.

olabilir tabi. bişey daha soracam açılışta dos ekranı geldikten sonramı görüntü gidiyor yoksa hiç mi gelmiyor.

valla arkadaşım sorun büyük ihtimalle ekran kartı veya ram da, başka bulabilirsen ikisini bi dene. başka yapabileceğim bişey yok .

denedim arkadaslar hersey denedim ama olmadıııı nese ben bide anakartı değiştiriymde öyle deneyim yapacak bişey yok :|

Geri