bilgisayarda ses var , mikrafon pasif

Kodla Büyü

dervisahmet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ses kartı onboard p4p800 se driver ları yükledim hala düzelmedi.
ses dinleyebiliyorum ama kayıt yapamıyorum.Mikrofon pasif.aygıt yöneticisinde hiçbir sorun görünmüyor.
bu sorunu nasıl çözerim.

görr görmez aygıt yöneticise bak diyecektim ama...sanırım başka bir sorun var dediğine göre

Mikrofona konuştuğun zaman ses çıkıyorsa ,ses kaydını bir program yardımıyla yapıyorsan,mikrofonun seçili olduğuna emin olun,yani ilgili programın ayarlar menüsünde bir liste vardır o listeden mikrofonu işaretleyin.Veya ben sorununuzu tam anlamadım biraz daha açıklama yapın.

ya hocam nasıl anlatayım mikrofon çalışmıyo ama sürücü sorunu göstemiyo bilgisayar, ayrıca mikrofon sağlam
ses denetiminde mikrofon kısmı pasif
ufff

Hocam mikrofon için ayrıca bir sürücü yüklenmediği için aygıt yöneticisinde problem görünmez.Gelelim probleme,denetim masası>ses efekti ve ses aygıtları>aygıt ses ayarı kısmundaki gelişmiş sekmesini tıklayın.Ses ayar denetimi >seçenekler>özellikler,kısmında alttaki listede mikrofon işaretli değilse işaretleyin.Daha sonra ses ayar denetimi kısmında mikrofon için sessiz kutucuğunun işaretli olmadığını kontrol edin.
Son çare mikrofonu başka bilgisayarda deneyin veya başka bir mikrofonu bilgisayarınızda deneyin.

Geri