bilgisayardaki tüm kısayollar aynı programla çalışıyor

Kodla Büyü

hersoy

Site Gezgini
arkadaşlar bilgisayardaki tüm kısayollar aynı programla çalışıyor ne yapılabilinir.
yardımlarınızı bekliyorum

Hangi programla çalışıyorlarsa o programı kaldırın yeniden kurun düzelir. :)

kaldırdım programı ama birlikte aç dediğinde ve butür prog. açmak için her zaman bu prog. seçmezsen simge gelmiyor.
onuda seçtiğinde tüm exe dosyaları aynı prog. çalışmaya çalışıyor.

Hocam sizde office 2003 programı kurulu olmalı. Ayrıca 2007 ve 2010 dosyalarını yani docx, xlsx... uzantıları açmak için uyumlu eklenti kuruludur. İşte sorunu bu yaratıyor. Office ve bu uyumlu eklentiyi kaldırın. Office 2007 veya Office 2010 kurun.

hocam hayır office 2007 kurulu . bende ilk kez karşılaştım tüm .exe dosyaları için bu geçerli microsoftun kendi içinde olan prog. içinde bu geçerli.

Siz exe virüsü mü bulaştı acaba... böyle bir virüsle karşılaşıp temizlik yaptınız mı?

Hocam virüs bulaşmıştır. Aynısı arkadaşın da başına geldi. Bana getirdi. Regedit gitmiş. Neye tıklasan ne yüklesen açmıyor. Exe bi dosya gösteriyo. Uğraştım yapamadım. Tüm bilgisayarcılar gibi bastım formatı. :)

exe virüsü en berbat virüs olduğunu söyleyebilirim temizleseniz dahi tüm programların exe'lerini siliyor bu sebeple formattan başka şans kalmıyor.

Geri