Bilgisayarların Yerleşimi

Kodla Büyü

fernandito

Seçkin Üye
Seçkin Üye
BT sınıfında bilgisayarlar U düzeninde ve 15+1 bilgisayar var, bu düzende max bu kadar sığıyor. bilgisayar bulabilirsem sayıyı artırmak istiyorum ortalara da masa atsam bilgisayar sayısını artırsam nasıl olur?

Yer varsa ekleme yapabilirsiniz. Benim BTS'de öyle ancak sınıf küçük olduğu için tıkış tıkış oluyor. Geniş bir sınıfınız varsa yapabilirsiniz.

sınıf geniş değil ortaya atarsam çok iyi olmaz ama her öğrenciye bi bilgisayar düşmesini istiyorum; sınavları bilgisayar üzerinden yapayım artık diyorum.

9.sınıflar 34 kişi lab küçük.Şu all in one lardan 34 adet olsa 34 tane de küçük masa olsa bir sorun kalmayacak :)

emrahsahan' Alıntı:
9.sınıflar 34 kişi lab küçük.Şu all in one lardan 34 adet olsa 34 tane de küçük masa olsa bir sorun kalmayacak :)
benim için çok büyük bi hayal. sınıfım bile yok:(

nese 1982 hocam dersi zorunlu yaptıklarına göre artık kurmaları lazım. Yakın zamanda sınıfınıza kavuşursunuz inş:)

fernandito' Alıntı:
nese 1982 hocam dersi zorunlu yaptıklarına göre artık kurmaları lazım. Yakın zamanda sınıfınıza kavuşursunuz inş:)[/quote
:)
hocam iyi dilekleriniz için tş ederim. ancak lisedeyim pek ihtimal vermiyorum...

olabilir tabi... ben başka bir ilkokulun bilgisayarlarınıda transfer ediyorum :)

Geri