bilgisayarlar sürekli kapanıyor

Kodla Büyü

ersinsata

Üye
arkadaşlar sınıfımda 15 bilgisayar var. önceleri bir sorun yoktu ama son iki haftadır bilgisayarlar sürekli kendiliğinden kapanıp açılıyor. bilgisayarları tek başına çalıştırdığım zaman sorun çıkmıyor. ama birisi çalışırken, kapalı olan bilgisayarları açtığımda kapanıyor sonradan tekrar açılıyor ama fan çalışıyor sadece, ekranlara görüntü gelmiyor. güç kablosunu çıkartıp tekrar takınca bilgisayar açılıyor. ama bu sefer diğer çalışan bilgisayarlar kapanıyor. onlardada aynı sorun oluyor. bu böyle sürekli devam ediyor. elektirikçi çağırdık elektirkte sorun yok diyor. başına böyle bir olay gelen veya sorunun çözümü için önerisi olan arkadaş varmı acaba?

hocam elektrik cok az geliyor buyuk ihtimal, bir elektrikci cagir panoyu kontrol ettir. bir sigortadan en fazla 5 bilgisayar baglansin.

vediban' Alıntı:
işlemci fanında da sorun olabilir. Yerine iyi oturmasını sağlayın hocam.
hocam sadece bir bilgisayar değil, hepsinde aynı sorun var. bir bilgisayarın çalışması başka bilgisayarları etkiliyor. (biri diğerini, diğeri daha başkasını) tek başına çalıştıklarında sorun olmuyor, eğer sizin dediğiniz gibi olsaydı tek başına çalışırkende kapanması gerekirdi hocam

hocam elektriksel sorun var başka yerlerde aramayın benim labdada vardı aynı şey malesef elektrikçiler bile sorunu bulamadı pclerde sorun yok yani anlayacağınız

elzonur' Alıntı:
hocam elektriksel sorun var başka yerlerde aramayın benim labdada vardı aynı şey malesef elektrikçiler bile sorunu bulamadı pclerde sorun yok yani anlayacağınız
kesinlikle

bizimkilerin de arkasından gücü kapatmadıkça kafasına göre açıldıkları oluyor çözemedim ama alıştık geçinip gidiyoruz...

Geri