benim problemim bundan 15 gün önce başladı .benim bilgisayrımda sabit disk sürücülerimi 4 bölüm C,D,E,F diye; zaten biliyorsun C 'de sistem var D'de oyunlarım ve proğram arşivim vardı; E'de resimlerim ve videolarım vardı, F'de ise MP3 lerim vardı benim E yerel diskim full dolduğu için 48gb 'lık verilerimi F yerel diskim 86gb'lık olduğu için oraya taşımak istedim( yani E diskimdeki verilerimi Fdiskime F diskimdeki verilerimide E diskime taşımak istedim) bu taşıma esnasında kopyalam çok ağır olmaya başladı bilgisayrım ağırlaşmaya ve kasmaya başladı bende bilgisayarımdaki sabit disklerimi ,D,E,F 3 diskimide biçimlendirdim değişen bie şey olmadı bende bir yerden duymuştum bios pilini çıkardım eksi ucu ile artı ucunu bir metalle kısa devre yaptım bios'um fabrika ayrlarına döndü çünkü tarih 2006 oldu ama bu sefer bilgisayarım hem çok kasmaya ve ağırlaştı olmadı 2kere format attım gene olmadı şu anda bilgisayrım hem çok ağır hemde aşırı kasıyor acaba bios yuvasına kısa devr3e yapınca işlmeci yada anakartım hasarmı gördü ? yada biosum fabrika ayrlarına dönünce gereksiz bazı şeylermi çalışıyor . bilemiyorum çünkü görev yönetecisini açtığım zaman perfonmans'ta CPU devamlı yüksek sayılarda eskiden hiç bir proğram çalışmadığı zaman CPU "0"laadaydı şimdi ise CPU devamlı yüksek acaba arka planda çalışan ve bilgisayrımı kasan ve ağırlaştıran gereksiz proğralmlarmı çalışıyor tabi biosla alakalı ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin...ha birde bir sorum olacak biosu güncellersem faydısı olurmu lütfen bana acil yardı