Bilişim Çağında Bilişim Öğretmenlerine İhtiyaç Yok mu?

Kodla Büyü

dijitalyerli

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
667
Bilişim öğretmenleri Ağustos ayında yapılması planlanan 40.000 kişilik öğretmen atamasında kendilerine gerekli kontenjanın sağlanması ve mağdur edilmemelerini istiyorlar

Bilişim öğretmenliği bölümümüz, şu an ki eğitim politikaları ile bilişim çağının yaşandığı bir dönemde gerektiği değeri görememekte, 86 puan gibi yüksek puanlarla bile ataması yapılamaz hale gelmiştir. Bir de bunun üstüne bilişim bölümümüz, Bakan Sayın Ömer Dinçer’in “çocuklarımız zaten bilgisayarı bilerek okula geliyorlar, bilişimcilere gerek yok” sözü ile de gittikçe aşağılanmış, kutsal bir meslek olan öğretmenlik için emek verdiğimiz, zorluklarla ve yüksek puanlarla okuduğumuz bölümün öğrencisi olan bizleri son derece derinden yaralamış ve üzmüştür.

devamı.... http://www.haberahval.com/haberler-1417 ... ok-mu.html adresinde...

lütfen yorumlarımızı esirgemeyelim.
 
maalesef ders seçilmezse norm da yeteri kadar olmaz. (norm sorunu aslında yönetmelikle düzeltildi hani bt sınıfı olan okullara bir norm verilir diyerek ama bu çalışmayı ne zaman yapacak bakanlık merak ediyoruz hep beraber) İlk önce bt öğretmenleri dersine sahip çıkacak kimse kusura bakmasın, formatörlük için dersini kurban edenler olduğu sürece ne olacak bizim halimiz denilir.

Bu arada bu da 1000. mesajımmış forumdaki :++:
 
Geri
Üst