Bilişim Öğretmeni Nasıl Kurs Açabilir ?

Kodla Büyü
Merhaba arkadaşlar hepinize iyi günler.

Ben haftada 28 saat derse giriyorum (18 saat Bilişim , 10 saat Görsel Sanatlar)

Öğleye kadar çalışıyorum ve öğleden sonra öğrencilere kurs ya da egzersiz açmak istiyorum

Bunun için sertifikaya ihtiyacım mı var mı ,kaç saat açabilirim toplamda ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

o zaman Bilim Olimpiyatları egzersizi açabilirsiniz, ders dışı eğitim çalışmaları diye aratabilirsiniz.

1- Halk eğitim bünyesinde, 165 saatlik kurs açabilirsin. Eğer ihtiaç varsa açtırma şansın var..Okul döneminde haftada 10 saat, tatil döneminde 30 saate kadar ücret alabilirsin.
2-Satranç antranörlük belgesi alıp okulda ders dışı etkinlik yaabilirsin. hafatada 6 saate kadar..
3-Tübitak vs bilgisayar yarışmalarına öğrenci yetiştirmek için kurs açabiirsin... Branşın olduğu için belge gerekmez..

hasan' Alıntı:
1- Halk eğitim bünyesinde, 165 saatlik kurs açabilirsin. Eğer ihtiaç varsa açtırma şansın var..Okul döneminde haftada 10 saat, tatil döneminde 30 saate kadar ücret alabilirsin.
2-Satranç antranörlük belgesi alıp okulda ders dışı etkinlik yaabilirsin. hafatada 6 saate kadar..
3-Tübitak vs bilgisayar yarışmalarına öğrenci yetiştirmek için kurs açabiirsin... Branşın olduğu için belge gerekmez..

Halk eğitim bünyesindeki için sertfika vs gerekli mi tam olarak neler gerekli link atabilir misiniz şimdiden teşekkürler.

Hocam bilişimciysen sertifikaya felen gerek yok, dilekçe yazarak başvurabilirsiniz, 12 saate kadar ücret alabilirsiniz halk eğitimden.

Hayatboyu öğrenme ile ilgili bir kurs açabilirsiniz. yada tubitak projesi altında ders dışı etkinlik yapabilirsiniz

hasan' Alıntı:

Hocam gayet iyi özetlemiş.

barbaros001' Alıntı:
Hayatboyu öğrenme ile ilgili bir kurs açabilirsiniz. yada tubitak projesi altında ders dışı etkinlik yapabilirsiniz

okuldan öğrencilerimize açabiliyormuyuz, ben bt öğretmeni açamıyor diye biliyorum

hakanotuken' Alıntı:
barbaros001' Alıntı:

okuldan öğrencilerimize açabiliyormuyuz, ben bt öğretmeni açamıyor diye biliyorum

halk eğitim üzerinden kurs açabilmeniz için kursiyerlerin alt yaş sınırı var. sanırım 15 ya da 16 idi. Geçen sene lise öğrencilerine grafik tasarım kursu açmıştım. sıkıntı olmadı ama bir öğrencim nüfusa geç yazıldığı için sistem onu kursa kaydetmemi engelledi. Öğrenci kursa devam etti ancak misafir olarak. Sertifika alamadı.

Halk eğitimde neden yaş sınır olsun, halkeğitimden gelen eğitmenler okulda halkoyunları kursu açmıyor mu? Ayrıca bu seneye kadar sbs hazırlık kurslarınıda halkeğitim açardı.

Geri