bilişim öğretmenleri ve formatörler gözden çıkarıldı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sefgat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ayrıntısını okuyun. bakanlığa alınacakmış bilgi işlemci olarak.burda felaket tellallığı yapmanın alemi yok.

sefgat' Alıntı:
milli eğitim bakanlığı bilişim ve formatör öğretmenlerinin yerine bilişim personeli alımı için ilan verdi

http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyurular2012/ikgm/sozlesmelibilisimpersoneli.pdf

Ne alakası var arkadaş.Mühendislik mezunu bilişim personeli alıyorlar.Bilişim Tek. Öğretmenleri yada formatörlükle nasıl bir alaka kurdunuz anlamadım.03.09.2012 de TRT haber kanalında müsteşar anlattı.Artık Teknoloji koçu oluyoruz. :o :?

formatörlük hayali ile yaşamalayım ona göre tedbirimizi alalım diye yazdım. formatör görevlendirmeleri iptal. yapan illerde geri adım atacak bakanlığa karşı direnemezler. başta bakanlıkta olmak üzere formatör görevlilerinin yaptığı işleri artık bilgisayar mühendisi ve benzeri branştan personele yaptıracak.

anlayışınıza havale ederek kısa kesmiştim tellalık maksad değil. forma bakarsan binlerce öğretmen beklenti içerisinde beklentiye gerek yok bakanlık istemiyor bu görevlendirmeler. ona göre biz işimize bakalım kurslar vb........

Geri