Bilişim branşı en kötü senaryolar...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan only61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Bilişim Teknolojileri branşının başına gelebilecek en kötü senaryolar

1- Hiç bir değişiklik olmayacak aynen devam
2- Branş değişikliği ve seçimlik bilişim tasarım dersi zırvası gibi bişey...
3- Kurumlar arası geçiş yolu ve normal memurluk
4- Yeni bir formatörlük yönetmeliği sabah 8 akşam 5 çalışma
5- İlçe milli eğitimlere dağıtma
6- Okulda düz memurluğa çevirme ve böylece ek dersin de gitmesi ( bu bence en kötü senaro ama böyle birşey yapmaları sıkar biraz yine de korkuyor insan)
7- Okullar hayat bulsun projesi gibi projelerde çalışma akşam ve haftasonları mesai

bunlardan hangisi diğerinden kötü ? ...işte gelinen son nokta...iyi bir senaryo yazamıyorum çünkü ışık yok...

bencede Teknoloji Tasarım dersiyle birleştirecekler ve onlarla dönüşümlü olarak anlatılacak dersler.Eskiden bizlerde vardı İş teknik ve Ev Ekonomisi adları altında sınıf ikiye bölünüyordu bi gruba iş teknik öğretmeni diğer gruba ev ekonomisi öğretmeni giriyordu.Şimdi bizde aynı olacaz bizim girdiğimiz gruba bilgisayar anlatacaz,Teknoloji tasarımın girdiği grubada teknoloji tasarım anlatılacak

neden böyle senaryolarla canını ve canımızı sıkıyorsun hocam. az gevşeyin sözüm tüm bt öğretmenlerine

hamuş' Alıntı:
bencede Teknoloji Tasarım dersiyle birleştirecekler ve onlarla dönüşümlü olarak anlatılacak dersler.Eskiden bizlerde vardı İş teknik ve Ev Ekonomisi adları altında sınıf ikiye bölünüyordu bi gruba iş teknik öğretmeni diğer gruba ev ekonomisi öğretmeni giriyordu.Şimdi bizde aynı olacaz bizim girdiğimiz gruba bilgisayar anlatacaz,Teknoloji tasarımın girdiği grubada teknoloji tasarım anlatılacak

mantıklı ama böyle olacağını zannetmiyorum

her_dem' Alıntı:
neden böyle senaryolarla canını ve canımızı sıkıyorsun hocam. az gevşeyin sözüm tüm bt öğretmenlerine

insan ister istemez etkileniyor heves meves kalmıyor ara sıra gevşiyoruz ama gerçeklerden de kaçamıyorsun

valla hergün yeni senaryolar çıkıyor. Gerçekten biraz ara verelim
Bu tarz senaryolar yerine birlik olup, başka şeyler üzerine yoğunlaşmamız lazım.
Daral geldi iyicene...

bence ne olacaksada mayıs 15den önce kokusu çıkar.Eğer yerdeğiştirme sırasında geçen seneki gibi az sayıda yer açılırsa bilin ki aynen devam

Zizu_' Alıntı:
valla hergün yeni senaryolar çıkıyor. Gerçekten biraz ara verelim
Bu tarz senaryolar yerine birlik olup, başka şeyler üzerine yoğunlaşmamız lazım.
Daral geldi iyicene...

o zaman en iyi senaryoları yazalım :)

1- BT rehber öğretmenliği
2-09:00-15:00 mesai
3-Müfredatı yenilenmiş bilişim dersi haftada 1 saat ve zorunlu notu da var
4-Görev tanımlaması
5-Oda
6- 25 saat ek ders ücreti
7- yenilenmiş müfredat haftada 2 saat zorunlu notu var
8-matematik ve fen branşlarına geçme şansı

en iyisi kurumlar arası geçiş normal memurluk....ben seve seve giderim....

hocam seçenekleri okurken içim bi garip oldu yahu! nasıl yazabildin

hele ki kendimi memur olarak düşündümde. ya ben niye okudum ki o halde gireridim lise kpss ye 4 yıl önce başlardım maaş almaya . ooo evim olurdu

:mrgreen:
tazminatlarımızı verip görevden çıkaracaklar..
hackerlık yaparken yakalanıp hapse atılacağız.
5 yıl sonra yokluk darlık içinde yaşayacağız ailemiz dağılacak
iş bulamayacağız malımız mülkümüz kalmayacak, dilencileğe başlayacağız..
içki müptelası olacağız, ser sefil kış günlerinde kutularda kuytularda geceleyeceğiz..

hamuş' Alıntı:
Yerinde bir tespit.bencede olacak bu.Ek olarak her okula norm verirler yazdıklarınızın dışında.

bu işin netleşmesi Ekim 2012'den erken olmaz diye düşünüyorum.

foruma ne zaman girsem moralim bozuluyor ya girmesem daha mı iyi olacak diye düşünmeye başladım elimizden birşey gelmiyor konuşup duruyoruz moralimizi bozuyoruz iyice ne olacaksa olcaka göreceğiz zaten artık tepkide göstersek eylemde yapsak bişey değişmiyor yapcaz diyolar ve yapıyorlar biz izliyoruz rolümüz neyse bize biçilen devam ediyoruz:(

şuna ne dersiniz:

Hiç bi .ok olmayacak 8)
çalışma varmış ne çalışması aynen devam

Haftada 2 saatlik notu olan bilişim tasarım dersi olabilir pardon zaten var di değil mı:))

only61' Alıntı:
İddia ediyorum;diğer kurumlara geçiş hakkı tanısınlar.Doğru düzgün BT öğretmeni kalmaz.Kendi adıma;gider memur olurum nasıl olsa öğretmenden fazla alırım artı "Öğretmenler yarım gün çalışıyor." diye atıp tutarım

only61' Alıntı:

1- Hiç bir değişiklik olmayacak aynen devam
2- Branş değişikliği ve seçimlik bilişim tasarım dersi zırvası gibi bişey...
4- Yeni bir formatörlük yönetmeliği sabah 8 akşam 5 çalışma
5- İlçe milli eğitimlere dağıtma
6- Okulda düz memurluğa çevirme ve böylece ek dersin de gitmesi ( bu bence en kötü senaro ama böyle birşey yapmaları sıkar biraz yine de korkuyor insan)
7- Okullar hayat bulsun projesi gibi projelerde çalışma akşam ve haftasonları mesai

bunlardan hangisi diğerinden kötü ? ...işte gelinen son nokta...iyi bir senaryo yazamıyorum çünkü ışık yok...

Böyle kötü senaryoları birde memur sitelerine haber yaparsak milletin Bilişim teknolojileri öğretmenlerine bakış açısı ne olur tahmin edersiniz. Bence kötüyü düşünmek bizi daha da dibe sokar. Bizler branşımız adına iyi gelişmeler olması için pozitif fikirleri medyaya sunmamız gerekir diye düşünüyorum.

her_dem' Alıntı:
Hocam mesleki anlamda bana gevşemem için bir neden söyle de gevşiyim :verymad:

Mr.Spermata' Alıntı:
MEM'lerde AG-GE personeli olarak görevlendirilebilir.
AG-GE de neki ???
Anasınıfı gurupları anlamınamı geliyor?Kimse beni ihtiyaç var diyerek anasınıfı öğretmeni yapamaz.

tayinci42' Alıntı:
içki müptelası olacağız, ser sefil kış günlerinde kutularda kuytularda geceleyeceğiz..
:puhaha:

Yıl:2072(yani sittin sene sonra)

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü:"Bilişim Teknolojileri branşı ile ilgili çalışmalar devam ediyor."

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kesin böyle olacağız..
tayinci42' Alıntı:

biz ne olacağız diye bekliyoruz ama ya hiçbişey olmasa bu şekilde devam ederse

Geri