Bilişim için ücretsiz eşya temin eden var mı?

Kodla Büyü

serhat09

Üye
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin. Öğretmenlik mesleğime yeni başladım. Okulumuzda birçok eksik eşya bulunuyor. Daha önceden kaçırmış olduğum dijital öğretmenler diye bir eğitim varmış bu eğitim sonunda sanal gözlük verilmiş. Öğrencilerimize ücretsiz bilişimle alakalı eşya yada eğitim sonunda veren kurumlar var mıdır? Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: H_M
Hocam ben YGA rol model öğretmenler programına başvurdum ve kabul edildim, bunun için okula 4 adet bilim seti gönderdiler, setler çok güzel robotik kodlama yapmak için her yaş grubu çocuğa hitap ediyor. Setlerin fiyatı oldukça yüksek böyle bir bağış okulum için güzel oldu.

Hocam ben YGA rol model öğretmenler programına başvurdum ve kabul edildim, bunun için okula 4 adet bilim seti gönderdiler, setler çok güzel robotik kodlama yapmak için her yaş grubu çocuğa hitap ediyor. Setlerin fiyatı oldukça yüksek böyle bir bağış okulum için güzel oldu.
hocam herhangi bir şartı var mı. eğitime fln alındınız mı

Şehriniz neresi bilmiyorum ama yerel olarak kurulan ve ulusal çapta hizmet veren firmaları vardır muhtemelen. O firmalara ulaşabilirsiniz, şehrinin okullarına destek vermek isteyeceklerdir.

Merhaba arkadaşlar kolay gelsin. Öğretmenlik mesleğime yeni başladım. Okulumuzda birçok eksik eşya bulunuyor. Daha önceden kaçırmış olduğum dijital öğretmenler diye bir eğitim varmış bu eğitim sonunda sanal gözlük verilmiş. Öğrencilerimize ücretsiz bilişimle alakalı eşya yada eğitim sonunda veren kurumlar var mıdır? Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Hocam ben de sayenizde haberdar oldum bu projeden ve geçen hafta başvuru yaptım. Tahmini ne zaman geri dönüş olur eğer olumlu sonuçlanırsa?

Bizede geldi ama kodlanacak bir set gibi gelmedi bana twin seti bu. daha çok ilkokul öğrencilerine hitap ediyor.

Bu mesajınız sayesinde gördüm hocam bende bu platformu. Başvurdum bakalım nasıl olacak

Hocam setin görselin gönderme şansınız var mı, ortaokul ve lise öğrencileri için faydalı olur mu?
Okulda çekip atarım. Yap boz gibi parçalar var. Anaokul ve ilkokul öğrencilerine uygun olabilir. Ortaokul için belki ufak tefek deneyleri göstermede motive amaçlı kullanılabilir ama ötesi yok .

1 dönem boyunca çevrimiçi dersler oluyor hafta 2 gün 45 dk , müfredatı var onu öğrencilerimize uygulamamızı istiyorlar, uygulama yaparken çektiğimiz resimleri sisteme yüklememizi istiyorlar.
Yukarıdaki linkte anlatılan twin seti mi?
Bir de öğrencilere ne kadar süre anlatmamızı istiyorlar? Benim elime eski bir twin seti geçti. 6. Sınıflara belki en fazla 5-6 saatte anlatılıp birlikte denesek yeter gibi geldi bana.

Uzun zaman zarfı şeklinde uygulamamızı zorla istiyorlar mı? Yoksa çok az dahi olsa resim yüklesek yetiyor mu?

Yukarıdaki linkte anlatılan twin seti mi?
Bir de öğrencilere ne kadar süre anlatmamızı istiyorlar? Benim elime eski bir twin seti geçti. 6. Sınıflara belki en fazla 5-6 saatte anlatılıp birlikte denesek yeter gibi geldi bana.

Uzun zaman zarfı şeklinde uygulamamızı zorla istiyorlar mı? Yoksa çok az dahi olsa resim yüklesek yetiyor mu?
yok hocam hiç zorlamıyorlar, bir video resim yüklemek yeterli. yükleyemediğim haftalar oldu ondada bir sorun olmadı. setler çok güzel.

Geri