Bilişim Kitabını gören varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bahhele
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
botecii00' Alıntı:
iyi de 7.sınıf kitabı ile ilgili bilgi yok neden acaba??
Seneye 7.sınıflarda öğrenci seçmeli(yeni sistem) uygulanacağından 7.basamak kitabı da gümleyecek, ondan yok. :mrgreen:

öğrenci seçmeli derken neyi kastediyorsun öğrenciler mi seçmeli dersi seçecekler bunun kötü yanı ne olacak bize?

Bizim dersin gerçekten farkında değiller galiba. Baksanıza ders zorunlu ama kitabı yok. Yeni zorunlu olan bazı derslerin kitabı var ama bizimki yok. Gerçekten bizim dersi önemsemiyorlar.

botecii00' Alıntı:
öğrenci seçmeli derken neyi kastediyorsun öğrenciler mi seçmeli dersi seçecekler bunun kötü yanı ne olacak bize?
Şimdiki 5-6'larda öğrenciler kendi seçmelilerini kendileri seçiyorlar. Seneye bu 7'lerde de olacak ve bizim dersimizde 7'lerin seçmelilerine eklenecek. Kötü iyi yanını bekleyip göreceğiz, bana sorarsan şu andaki(Öğretmenler kurulu seçmelisi-yani idare seçmelisi :mrgreen: ) seçmeliden daha iyi olur.

Bugün kitap seçimi yaptık okulda. Sadece 8.sınıflar için (seçmeli ) kitap seçebildik. 7. sınıf kitabı neden yok acaba? Ya da seneye 7.sınıflardaki ders durumumuz ne olacak? 5.ve 6. sınıflara da halen bir kitap basamadılar galiba listede yok :verymad:

Arkadaşlar kusura bakmayın ama bir kitabın olmaması daha iyi bence. Okulun imkanlarına göre kendi programımızı kendimiz belirliyoruz daha ne olsun.İstediğin her şeyi anlatabiliyorsun, kim ne karışır. Ben bu durumu daha çok seviyorum ne yalan söyleyeyim.

kitap bassalar ne olacaktı ki lab yok pc yok projeksiyon yok gelecekler ondan sonra :
----neden işlemedin veritabanını, powerpointi?
----hocam teknik imkanlar yetersiz.
----bu imkanları geliştirmek için idareyle ne gibi çalışmalar yaptın?
----...........
----böyle olmaz ama.. eğitimöğretim bıdıbıdı.....

o yüzden bırak dağınık kalsın.

alonewolfselman' Alıntı:
Arkadaşlar kusura bakmayın ama bir kitabın olmaması daha iyi bence. Okulun imkanlarına göre kendi programımızı kendimiz belirliyoruz daha ne olsun.İstediğin her şeyi anlatabiliyorsun, kim ne karışır. Ben bu durumu daha çok seviyorum ne yalan söyleyeyim.
:++:

Geri