Bilişim Laboratuarları Kapatılıp Sınıf Yapılıyor

Kodla Büyü

acam42

Site Gezgini
Eşimin okulunda okul müdürü bilgisayar laboratuarını dağıtıp sınıf yaptı ve velilere bilgisayar dersini seçtirmiyor. Eşim şimdi norm fazlası olacak. Başka okullarda da aynı durum. Bilişim Teknolojileri öğretmenlerinin durumu ne olacak şimdi. Formatör görevlendirmesi de yapmıyorlar. Bu işin sonu nereye varacak merek ediyorum.

Hocam bir okul laboratuvarının birisini dağıttığı için ben laboratuvar sahibi oldum. benim işime yaradı yani.

Bilişim Teknolojileri öğretmenlerine ne mi olacak? MÜCADELEYE DEVAM! :+1:

acam42' Alıntı:
Eşimin okulunda okul müdürü bilgisayar laboratuarını dağıtıp sınıf yaptı ve velilere bilgisayar dersini seçtirmiyor. Eşim şimdi norm fazlası olacak. Başka okullarda da aynı durum. Bilişim Teknolojileri öğretmenlerinin durumu ne olacak şimdi. Formatör görevlendirmesi de yapmıyorlar. Bu işin sonu nereye varacak merek ediyorum.

hocam nasıl kapattı kendi kafasına göre mi ilçeden olur alarak mı?

benim okulumdaki de dağıtışıyor ya sınıf ya da öğretmenler odası yapılacak ne olcağımız belli değil

invem' Alıntı:
benim okulumdaki de dağıtışıyor ya sınıf ya da öğretmenler odası yapılacak ne olcağımız belli değil

hocam sizin müdürünüz nasıl dağıttı hangi ildesiniz siz?

acam42' Alıntı:

hocam kafalarına göre kapatamazlar...eğiticilerden komisyon istemek zorundalar...eğiticilerle irtibata geçip teftiş isteyin.

elrond' Alıntı:
acam42' Alıntı:

hocam kafalarına göre kapatamazlar...eğiticilerden komisyon istemek zorundalar...eğiticilerle irtibata geçip teftiş isteyin.

aynen hocam ilçeden olur almadan kapatmazlar, kapatırsalarda dilekçe ile şikayet edilebilir. eğiticilerin çok rolü yok artık eskiden vardı ama

Benimki çoktan olduu MEMden olur alarak kapandı sınıf oldu. Bana okul buldular ğittiğim için çok mutluyum Müdüre laf anlatmaktan yoruldum, MEMde tek gitmediğim Yer MEM Müdürü oldu.Uğraşıyorum kendim için iama ilimdeki diğer bilgisayarcılar hallerinden çok memnunlarki tık yok.Mesleğim için uğraşmaktan yoruldum. Eğiticimle , MEM Müdür yardımcısı derken çok yoruluyom. Aklıma kurum değiştirmek alan değiştirmek gibi herşey geliyor ama bence herkes hallerinden memnun. Ama ben gene uğraşacam Mesleğime aşığım .....

arkadaşlar derneğe üyeliği artıralım.daha sonrasında toplu hareket edilip eylem tertiplenebilir.o zaman belki bişeyler değişebilir.yoksa burda hayıflanarak olacak şey değil.beklemekle olmaz beraber hareket edilmeli.hepimiz aslında aynı durumdayız.

Geri