Bilişim sınıfı olmadan kurs açmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ataa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ataa

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar...
Bilişim sınıfı olmadan kurs açabiliyor muyuz.sadece akıllı tahta var sınıfta. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

Açılabilir mi bilmiyorum hocam ama bence etik olmaz. BT Öğretmenleri olarak forumda defalarca bt sınıflarının normal sınıfa dönüştükten sonra dersin işlenemez olduğundan uygulamanın yanlışlığından dem vurduktan sonra sınıfta kurs açmak hoş olmaz sanki!..

Yani idarenin inisiyatifinde ama açsanda nasıl ders işleyeceksin ki hocam sadece açmış olursun, benimde okulumda bt sınıfı yok, bütün öğretmenler kurs açtı benim lab. olmadığı için talep etmedim ama olsaydı kesin açardım ki öğrenciler hep seçerdi benim açacağım kursu, ama lab. olmadığı için dile bile getirmiyorum, yani kısaca açarsın ama hoş olmaz.

ataa' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar...
Bilişim sınıfı olmadan kurs açabiliyor muyuz.sadece akıllı tahta var sınıfta. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
Eğer böyle bir kurs açılırsa, bt sınıfı olup kurs açmakta zorlanan arkadaşları daha da zor durumda bırakabilir.

Bt sınıfı olmadan eğer okulunda bt dersleri yapılabiliyorsa kurs açılmasında bir mahzur görmüyorum

Bende aynısını düşünüyordum. Okulda bu dönem neden açmıyorsunuz diyordu arkadaşlar. Lab yok diyordum.

Peki o zaman lab yok diye yetiştirme kursu açamıyorsak; ders te işlemeyelim. Nasıl olsa lab yok ders işlemeye de gerek yok. Ne anlatacağız ki? :verymad:

Geri