Bilişim Sınıfı U Düzeni Hakkında Bir Soru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vediban
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

vediban

Aktif Üye
Geçen aylarda müfettiş gelmişti. Dedi ki: Ben senin U düzenindeki bu sınıfı sevmedim. Normal sınıflar gibi yap dedi. Ben de ne kadar zor olacağını anlattımsa da pek dinlemedi. Kendi bildiğini okudu. Benim bildiğim kadarıyla Bilişim Sınıfını U düzeninden başka bir düzene almak yasak. O mevzuat maddesi nerede geçiyor bilen var mı?

hocam buradaki sıkıntı müfettiş neden böyle bir şeye karışıyor. lab sınıf düzeni olurmu. ha yer problemi olur u ya uygun değildir o zaman mecburen yapılır. ciddiye alınacak bir durum değil hocam

mevzuatta varmı bilmiyorum ama en uygunu u düzeni. kablolar hep duvar diplerinde kaldığından sorun olmuyor. sınıf düzeninde ortalık kablodan geçilmez. ezilen, kopan kablolar, kablolara takılıp düşen öğrenciler vs... çok karışık olur.

Akıl var mantık var. Kablolarla dolu masaları normal düzene göre yerleştirmenin sonucunu göremiyor mu müfettiş bey. Bilen de konuşuyor bilmeyen de.

salla hocam yaa. bir daha geldiğinde buranın projesi bu şekilde yapılmış. biz değişiklik yapamıyoruz dersin geçer gidersin.

U düzeninde hem ortalarda dolaşan kablo kalabalığından kurtulursunuz,hem sınıfın ortasında rahat hareket edilebilecek geniş alan sahibi olunur,hem de öğrenci ekranları öğretmenin rahatça görebileceği konumda bulunulduğundan kontrol
bakımından ideal düzendir.

Geri