Bilişim Sınıfımdan bilgisayar isteniyor

Kodla Büyü

H_M

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar
Uzuuun aradan sonra , geçen sene sonunda bilişim sınıfım bir hayırsever tarafından yenilendi. 10+1 olarak.
Bu yıl müdürümüz kendi bilgisayarının iyi çalışmadığını belirterek benimkilerden istedi. Ben de takımı bozmak istemiyorum diyerek kibarca reddettim. Kendi bilgisayarı da kötü değil, format atmayı teklif ettim .
Vermek zorunda mıyım peki? İşleyişi merak ediyorum.

Zinhar olmaz hocam :) taviz tavizi getirir bir baktın 10+1 0+0 a döner. Bu idareci ve memur tayfada zaten sürekli bir bilgisayar değiştirme huyu var neyse. Yaptığın iş belli office, internet ........ Kendine göre ufacık bir sorun görse bilgisayar eskidi değişelim hemen. Yazdığın gibi Uzuuun aradan sonra kurulan sınıfını neden bozasın

Ben olsam vermem. Labaratuvara verilmiş istemesi mantıklı değil. O zaman benimde ihtiyacım olursa ki var dersimi onunla işliyorum gelir alırım deyin. ve hatta idareye yeni bilgisayar alınırsa onu isteme hakkımda var mı diye sorun bakalım kendisine.

Hocam tam 18 sene önce Lab defterim vardı.Öğretmen benden kasa yada projeksiyon yada notebook aldı diyelim.Buraya tarihini, modelini, aldığı takvim saati, nereye götürdüğünü, ne amaçla kullanacağını bile kendi el yazısı ile yazdırır imzalattırırdım.Baktım şahıs şüpheli, içine keylogger koyardım sonra ne yaptığına bakardım.O seneler msn çılgınlığı vardı.

Bu arada sınıf sayımız çok az 10dan az her sınıf. Köy okulunda çalışıyorum. Buna istinaden de istiyor sanırım. Ama alttan gelecek olan sınıflar sınıfı dolduracak sayıda olabilir yine ben sıkıntı çekeceğim.
Neyse yorumlarınıza göre vermemek ile doğru hareket etmişim.

yazıcı dirveri odanızdaki yazıcıya kurulamaz de hocam , sizinkini öğretmenler odaasına tanımlayalım de ,

biraz hızlanır ama yazıcı için uğraşırsınız de ,
bak bakalım ne oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: H_M
Bankalardan bilgisayar isteyin hocam gönderiyorlar. Köy okuluysa daha çabuk gönderirler. Onu verirsiniz okul idaresine.
önceden istemiştim halk bankasından tekrar yollarlar mı acaba?
O bilgisayarlar da depoda onlardan kuralım dedim ama istemedi.

Mümkünse vermeyin, zorlarlarsa tutanakla (tutanağın bir kopyası sizde kalsın!!) ver. orumlulk almayın hocam.

• Beğen
önceden istemiştim halk bankasından tekrar yollarlar mı acaba?
O bilgisayarlar da depoda onlardan kuralım dedim ama istemedi.
Yok baska banka denemek lazım o zaman. Bize i5 4gb Ramli 500 gb harddisk yatay kasa bilgisayar göndermişlerdi. İdarede gayet iş görür bir ssd takınca.

• Beğen
Bilişim Sınıflarından eşya çıkarılmaması için Bakanlığın resmi yazısı var. Nette vardır bir bakın onu gösterin.

• Beğen
Geri