Bilişim Tek. notunun Ders içi Kısmına Giirlmesi

Kodla Büyü

sleepy67

Site Gezgini
Arkadaşlar okula yazı gelmişti.Bilişim Tek. Notu ders içi etkinlik kısmına girilecek şeklinde.kimseye gelmedimi bu yazı.kimse bahsetmemiş.gelen yazıyı bulamadıgım içimn buraya yazıyorum
1-biz yazılı yapıcazmı şimdi onu anlamadım.ders içi etkinlik kısmına gireceksek yazılı yapmıcaz anlamına geliyor sanırım.
2-yazılı yapıcaksak ve notu ders içi etkinlik kısmına gireceksek sözlü notunu nereye girecez

Sınavın girilmesi hakkında tam emin değilim zümre kararı için ama ; ders içi etkinliklere katılım notu olarak girebiliyorsunuz sözlü notunuda.

SensizTutsak' Alıntı:
8. sınıflar için gelen bir yazı hocam. Zaten yazılı kısmı açılmıyor sadece ders içi.
benim ders listemde 8. sınıflar bile görünmüyor. O nu belirleyen müdür yardımcısı mı?

Sayın Hocalarım,

Yönetmeliğin 22. maddesine göre en az;

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 5. Sınıflarda 2 yazılı 1. Proje 2 ders içi etkinlik,

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 6. Sınıflarda 2 yazılı 1. Proje 2 ders içi etkinlik,

Seçmeli Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 7. Sınıflarda 2 yazılı 1. Proje 2 ders içi etkinlik,

Seçmeli Bilişim Teknolojileri 8. Sınıflarda 1. Proje 2 ders içi etkinlik, (Not Yok)

İyi çalışmalar.

Geri