Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bıçak kemiğe çoktan dayandı. Yeter artık bu bilişim öğretmenlerinin çilesi.
yakın zamanlarda Ankara da görüşme ya da eylem olacaksa katılmayı düşünüyorum. Kamuoyuna sesimizi duyurmamız gerekiyor. Şu anda bizlere diğer öğretmenlere verilen özlük hakları bile uygulama esnasında verilmiyor. Seçmeli öğretmen olduk o da şimdilik 2 sene sonra seçmeli de olsak bağımsız bölge okulu dışındaki tüm okullardaki btciler norm fazlası olacak. Öğrencinin idarenin eline oyuncak olduk. Acilen kadro sorunumuzun çözülmesi gerekiyor.
Ayrıca bakanlık bilişim teknolojileri ni bir alan bir disiplin olarak görmüyor. Fen ve Teknoloji dersinin altında Bilişim ve yazılım dersiymiş miş de miş. Bu mantıkla Fen öğretmenleri de dersimize girebilir aslında. Ne gerek kaldı bize? 180 saatlik bilgisayar kursunu 4 yıllık eğitime eş tutarsa ben de o zaman bana da 180 saatlik herhangi bir branşın eğitimini ver derim.
Hata bir tane olur iki tane olur, bu kadar hata olmaz ki! İstanbul'dakiler kişiye, okula, ilçeye özel görevlendirme yapıyorlar ya da bu işi beceremiyorlar. Aklıma başka bir şey gelmiyor.