Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Açığı yok.
http://ogretmendiyari.com/haber_detay.a ... acigi-var-
http://ogretmendiyari.com/haber_detay.a ... acigi-var-
:+1:sanalomer' Alıntı:Şimdi yine bazı arkadaşlarımızdan tepki alacağım belki ama en kısa yoldan tüm bilişim öğretmenlerine ve adaylarına da dahil olmak üzere branş değişikliği seçeneği getirilerek branşımıza son verilmesi gerekmektedir. Formatörlük(btr vs.) görevini yapmak isteyenlere ise görevlerine devam etme imkânı getirilmelidir.
Bunun başkaca bir çözüm yolu yoktur. Sadece Bilişim Dersinden sorumlu öğretmenler olsak dahi ünvanımızın içinde "bilişim, bilgisayar vs." olduğu sürece her zaman istismara açık kalacağız.
Malesef haklısın.hamuş' Alıntı::+1:sanalomer' Alıntı:Şimdi yine bazı arkadaşlarımızdan tepki alacağım belki ama en kısa yoldan tüm bilişim öğretmenlerine ve adaylarına da dahil olmak üzere branş değişikliği seçeneği getirilerek branşımıza son verilmesi gerekmektedir. Formatörlük(btr vs.) görevini yapmak isteyenlere ise görevlerine devam etme imkânı getirilmelidir.
Bunun başkaca bir çözüm yolu yoktur. Sadece Bilişim Dersinden sorumlu öğretmenler olsak dahi ünvanımızın içinde "bilişim, bilgisayar vs." olduğu sürece her zaman istismara açık kalacağız.
:+1:sanalomer' Alıntı:Şimdi yine bazı arkadaşlarımızdan tepki alacağım belki ama en kısa yoldan tüm bilişim öğretmenlerine ve adaylarına da dahil olmak üzere branş değişikliği seçeneği getirilerek branşımıza son verilmesi gerekmektedir. Formatörlük(btr vs.) görevini yapmak isteyenlere ise görevlerine devam etme imkânı getirilmelidir.
sanalomer' Alıntı:Şimdi yine bazı arkadaşlarımızdan tepki alacağım belki ama en kısa yoldan tüm bilişim öğretmenlerine ve adaylarına da dahil olmak üzere branş değişikliği seçeneği getirilerek branşımıza son verilmesi gerekmektedir. Formatörlük(btr vs.) görevini yapmak isteyenlere ise görevlerine devam etme imkânı getirilmelidir.
:++: :++:tazika' Alıntı:ne açığı hepimiz fazlayız zaten
edersoy' Alıntı:sanalomer' Alıntı:Şimdi yine bazı arkadaşlarımızdan tepki alacağım belki ama en kısa yoldan tüm bilişim öğretmenlerine ve adaylarına da dahil olmak üzere branş değişikliği seçeneği getirilerek branşımıza son verilmesi gerekmektedir. Formatörlük(btr vs.) görevini yapmak isteyenlere ise görevlerine devam etme imkânı getirilmelidir.
Açıkçası bende branşımı değiştirmeyi çok istiyorum. Ancak 4 sene lisans 2 sene y. lisans okuduktan sonra gidipte teknoloji tasarım öğretmeni olmayı kendime yediremiyorum.
Teknoloji Tasarım değil, fen, matematik, Türkçe gibi alanlar için hak talebinde bulunmalıyız.edersoy' Alıntı:sanalomer' Alıntı:Şimdi yine bazı arkadaşlarımızdan tepki alacağım belki ama en kısa yoldan tüm bilişim öğretmenlerine ve adaylarına da dahil olmak üzere branş değişikliği seçeneği getirilerek branşımıza son verilmesi gerekmektedir. Formatörlük(btr vs.) görevini yapmak isteyenlere ise görevlerine devam etme imkânı getirilmelidir.
Açıkçası bende branşımı değiştirmeyi çok istiyorum. Ancak 4 sene lisans 2 sene y. lisans okuduktan sonra gidipte teknoloji tasarım öğretmeni olmayı kendime yediremiyorum.
sanalomer' Alıntı:Teknoloji Tasarım değil, fen, matematik, Türkçe gibi alanlar için hak talebinde bulunmalıyız.edersoy' Alıntı:sanalomer' Alıntı:Şimdi yine bazı arkadaşlarımızdan tepki alacağım belki ama en kısa yoldan tüm bilişim öğretmenlerine ve adaylarına da dahil olmak üzere branş değişikliği seçeneği getirilerek branşımıza son verilmesi gerekmektedir. Formatörlük(btr vs.) görevini yapmak isteyenlere ise görevlerine devam etme imkânı getirilmelidir.
Zamanında ziraat mühendislerini öğretmen yapan bakanlık pekala isterse bilişim öğretmenlerine de branş seçme hakkı getirebilir. Lisans eğitiminde de zaten bu dersler detaylı olarak alındı. Yeniden bir tamamlayıcı ders almaya da ihtiyaç yok.edersoy' Alıntı:sanalomer' Alıntı:Teknoloji Tasarım değil, fen, matematik, Türkçe gibi alanlar için hak talebinde bulunmalıyız.edersoy' Alıntı:sanalomer' Alıntı:Şimdi yine bazı arkadaşlarımızdan tepki alacağım belki ama en kısa yoldan tüm bilişim öğretmenlerine ve adaylarına da dahil olmak üzere branş değişikliği seçeneği getirilerek branşımıza son verilmesi gerekmektedir. Formatörlük(btr vs.) görevini yapmak isteyenlere ise görevlerine devam etme imkânı getirilmelidir.
Böyle birşey mümkün olsa çok güzel olur. Tamamlayıcı dersler almaya bile razıyım. Şunu da belirtmeliyimki diksiyonun bazı türkçe öğretmenlerinden daha iyi. Şiveyle konuşan türkçecimi olur ya..
sanalomer' Alıntı:Şimdi yine bazı arkadaşlarımızdan tepki alacağım belki ama en kısa yoldan tüm bilişim öğretmenlerine ve adaylarına da dahil olmak üzere branş değişikliği seçeneği getirilerek branşımıza son verilmesi gerekmektedir. Formatörlük(btr vs.) görevini yapmak isteyenlere ise görevlerine devam etme imkânı getirilmelidir.
edersoy' Alıntı:Aslında ben Okul Öncesini istiyorum. Kağıt kesip yapıştırırım, kutu kutu pense oynarım, kırmızı balık göldeyi söylerim. Acaba 40 kez söylesem olur mu? Bilgisayarıda unutmak unutmak unutmak istiyorum....
:arrow:mmercan' Alıntı:İşte branşlara göre Türkiye'de öğretmen açıkları;
1.Rehberlik : 16 bin 900
2.Din Kültürü : 15 bin 684
3.İngilizce : 12 bin 857
4.İlköğretim Matematik : 7 bin 601
5.Türkçe : 7 bin 163
6.Fen ve Teknoloji : 6 bin 820
7.Okul Öncesi : 6 bin 848
8.Zihinsel Engelliler : 6 bin 379
9.Sınıf Öğretmenliği : 6 bin 411
10.Beden Eğitimi : 6 bin 171
11.Edebiyat : 5 bin 840
12.Teknoloji Tasarım : 4 bin 600
13.Sosyal Bilgiler : 3 bin 600
14.Lise Matematik : 3 bin 600
15.Bilişim Teknolojileri : -7 bin 768
:alkis: İstesekte istemesekte aynen dediğin gibi hocam.. O yüzden ben BTR kadrosu verilmesi taraftarıyım..sanalomer' Alıntı:Şimdi yine bazı arkadaşlarımızdan tepki alacağım belki ama en kısa yoldan tüm bilişim öğretmenlerine ve adaylarına da dahil olmak üzere branş değişikliği seçeneği getirilerek branşımıza son verilmesi gerekmektedir. Formatörlük(btr vs.) görevini yapmak isteyenlere ise görevlerine devam etme imkânı getirilmelidir.