Bilişim Teknolojileri Üstün Başarı Belgesi

Kodla Büyü
Umarım doğru yere konu açıyorumdur. Daha önce forumda başarı belgeleri aramış fakat özel olarak bilişim teknolojileri dersi için görmemiştim. Malum dönem sonu geliyor ve notu olmayan dersimiz için öğrencileri teşvik edici bir yol olabileceği düşüncesi ile bir başarı belgesi hazırladım.. İsteyen arkadaşlarım kendi okullarında da böyle bir uygulama yapabilirler...Umarım beğenirsiniz arkadaşlar...

Ekli dosyalar

hocam emeğinize sağlık sadece bir kusurunuzu söyleyim gözünüzden kaçmış sanırım "kazanmıştır" kısmında a harfini unutmuşsunuz.Kolay gelsin iyi çalışmalar

Evet hocam o "a" harfini bende geç gördüm ama çocuklara vermeden önce düzeltmiştim. Uyarınız için yine de teşekkürler...

Umarım işinize yarar arkadaslar ben geçen dönem verdim öğrencilere bu belgeyi bu dönemde vericem ama üzerinde farklı renk fikirleri olan arkadaslar fikirlerini belirtirlerse güzel olur... Yoksa yine aynısını vericem... :)

güzel bir düşünce,bende böyle bir şey vermek istiyorum ama neye göre verilecek,belli bir konu vs siz nasıl yaptınız?

ilk dönem ve 2.dönem sonlarında vermiştim ama bu sene düşünmüyorum.. Çıktıyı ise kendim aldım kalın a5 kağıda. :)

hocam ben de bundan 2 senedir veriyorum benimkisi şuan elimde yok.motivasyon konusunda sıkıntı olmuyor da öğrenci fazlaysa karmaşaya sebep olabiliyor yok benim de artılarım fazlaydı falan ama yapacak bişey yok en azından bir pekiştireç..

Geri