bilişim teknolojileri öğretmenlerinin yeterlilikleri

Kodla Büyü

bewitched

Üye
:?: öncelikle merhabalar.umarım konuu doğru yere açmışımdır:)
ben böte 3 öğrencisiyim ve uzun zamandır aradığım konuyu bulamadım.bir de sizlere danışayım dedim
bilişim teknolojileri öğretmenlerinin yeterlilikleri nelerdir bana bunu n cevabı lazım:( yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim

Mebin öğretmen yeterliliklerine bir de bilgisayar bilgisini ekle. Bu kadar. Tabiki saymakla bitmez. Bence sen soruyu farlı sormalıydın. Ben şu yeterlilikleri araştırdım. Acaba BT öğretmenlerindeki yeterlilikler aşağıdakilerden hangileri olmalıdır demeliydin ki biz de seni yönlendirelim. Yoksa burada sayfalar yetmez :)

öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.bir an için bunca kullanıcılı bir sitede kendimi yalnız hissettim:) dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum çünkü akademik makalelerde bile böyle bir araştırma bulamadım. umarım bizim hoca da kabul eder böyle bir birleştirmeyi:))

MEB'in sayfasında var. Ööğretmen yeterlilikleri. Orayı bir incele. Sonra buraya :+1:

meb'in sayfasında bilişim teknolojileri öğretmenlerinin özel alan yeterlilikleri adlı pdf dosyası var.fakat orada anlamadığım bir şey var,performansları a1,a2 ve a3 diye ayırmış bunlar ne oluyor?

bewitched' Alıntı:
:?: öncelikle merhabalar.umarım konuu doğru yere açmışımdır:)
ben böte 3 öğrencisiyim ve uzun zamandır aradığım konuyu bulamadım.bir de sizlere danışayım dedim
bilişim teknolojileri öğretmenlerinin yeterlilikleri nelerdir bana bunu n cevabı lazım:( yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim

Bilişim teknolojileri öğretmenlerinin yeterlilikleri "hayal güçleri" nin ve azimlerinin sınırlarıdır.

Geri