Arkadaşlar tükenmişlik yok. Haklı mücadelemize devam. Birileri şöyle böyle dedi diye bizler vazgeçecek değiliz. Aksine bu bizim şevkimizi kamçılamalı! Birlik olalım arkadaşlar. Bakanın bizden haberi yok diyoruz peki biz kimlerle görüştük bakan haricinde. Demek alttan üste bir yanlış bilgi yansıması varsa biz bakana kendi elimizle ve imkanlarımızla doğru bilgiyi sunmalıyız. sorun bazlı değil çözüm bazlı çıkmalıız karşısına. Hiç kimse sorun dillendireni sevmez. Zaten herşey yenileniyor kadrolaşmadan başlayarak. Şimdi biz önce bakana ilköğretim ve ortaöğretim okullarında bilişim teknolojileri desinin uygulaması bu, bizim durumumuz bu, çözüm bu diyerek çıkmalıyız karşısına. Ulaştırma bakanlığının raporu bize ışık olacaktır ve çoğumuzun isteği de bu yönde zaten. Raporda: "Çocuklarımızı internet vatandaşlığına hazırlamak için ilköğretim müfredatına zorunlu ders olarak güvenli internet, internet vatandaşlığı, e-vatandaşlık, bilgi toplumu, internette yaratıcılık ve girişimcilik gibi başlıklardan oluşacak bir ders eklenmesi kaçınılmazdır. Bu derste bir yandan çocuklarımıza internette kendileri açısından sakıncalı olabilecek hususları ve bunlardan korunma yöntemlerini öğretirken, diğer taraftan interneti maksimum fayda sağlayacak şekilde kullanmalarını öğretmek gerekecektir." deniliyordu.
Bu sadece benimle başkası ile olacak iş değil dernek veya sendika çatısı altında örgütlü bir topluluk olarak çıkmalıyız. Dernek çatısı ve programı altında sesimizi bakana iletmeliyiz. Dernek kurmak isteyen farklı topluluklar olduğunu işittim. Neden güçler birleştirilmiyor. Eğitim sendikaları gibi daha kendi içimizde birleşemedik mi hala. Kaç dernek kurma faaliyetleri var. Madem kuran yok kurana neden mani olunuyor ki? Bir de kim ne aşamada ise şeffaf olarak yazabilir mi. Dernek kurma aşaması şu safhadadır diye....
Yusuf
Bu sadece benimle başkası ile olacak iş değil dernek veya sendika çatısı altında örgütlü bir topluluk olarak çıkmalıyız. Dernek çatısı ve programı altında sesimizi bakana iletmeliyiz. Dernek kurmak isteyen farklı topluluklar olduğunu işittim. Neden güçler birleştirilmiyor. Eğitim sendikaları gibi daha kendi içimizde birleşemedik mi hala. Kaç dernek kurma faaliyetleri var. Madem kuran yok kurana neden mani olunuyor ki? Bir de kim ne aşamada ise şeffaf olarak yazabilir mi. Dernek kurma aşaması şu safhadadır diye....
Yusuf