Bilişim Teknolojileri dersi zorunlu olsun mu?

Kodla Büyü
adam gibi mufredat verceklerse olsun hatta ders sati artsın ama şimdiki gibi oyalama işi yapcaklarsa tümden kaldırsınlar bizide baska kuruma gecirsinler

kesinlikle norm sıkıntısından dolayı zorunlu olsun diyorum. en azından oradan oraya gitmekten kurtuluruz

Düzgün bir eğitim politikası olacaksa evet, bu müfredat değişmesiyle notla falan olmaz.Yaptırımların artması gerekir yoksa ben dersi bile istemiyorum mümkünse kaldırılsın.

Olmasın diyenler nasıl bir çıkış yolu arıyor hala anlam veremiyorum. Şu anki durum ortada.

Şu anki müfredatla tabi ders yürümez.
Günümüz teknolojilerine ve ihtiyaçlarına uygun müfredatla daha verimli olur.

bt öğretmeni normu ders sayısına göre belirlenmese sadece her okula bir BTrehber öğretmeni verseler acaba bu ders isteyenlerden kaçı dersi hala istemeye devam eder.gerçekten merak ediyorum.

tabiki de hepimiz zorunlu olsun istiyoruz burda birbirimize söylemektense ankete kaltılalım diye konu açılmıştır...

grandmasterb' Alıntı:
bt öğretmeni normu ders sayısına göre belirlenmese sadece her okula bir BTrehber öğretmeni verseler acaba bu ders isteyenlerden kaçı dersi hala istemeye devam eder.gerçekten merak ediyorum.

açıkcası ben sadece dersime girip çıkmak isterim hocam...yok bu niye çalışmıyor şu nasıl sorularıyla boguşmak istemiyorum

DERS İSTEMEYENLER ÖĞRETMENİM DEMESİN KENDİNE. YOK MÜFREDAT ŞÖYLE OLURSA BÖYLE OLURSA DİYE KIVIRMAYALIM. ÖĞRETMENİM DİYEN MÜFREDATA BAKMADAN DA DERSİNİ ANLATABİLİR, YETER Kİ ÖĞRETMENLİK YAPMAK İSTESİN.

antiformator' Alıntı:
DERS İSTEMEYENLER ÖĞRETMENİM DEMESİN KENDİNE. YOK MÜFREDAT ŞÖYLE OLURSA BÖYLE OLURSA DİYE KIVIRMAYALIM. ÖĞRETMENİM DİYEN MÜFREDATA BAKMADAN DA DERSİNİ ANLATABİLİR, YETER Kİ ÖĞRETMENLİK YAPMAK İSTESİN.

Merak ediyorum BT rehberlik görevini kabul ettiniz mi acaba?

antiformator' Alıntı:
Hocam, anlayamıyorum sizin gibileri, biz size bağırdık mı ki siz bize bağırıyorsunuz. İkincisi ise sizin gibi düşünmek zorundamıyım ki benim öğretmenliğimi sorguluyorsunuz. Siz kendinize ne diyorsunuz bilemem ama ben ÖĞRETMENİM.

Sayın öğretmen arkadaşlarım lütfen bu akşam dersimize sahip çıkma vaktidir, kırmayalım birbirimizi.

Geri