Bilişim teknolojileri dersleri dışında ders verilebilir mi ?

Kodla Büyü

user67

Site Gezgini
yeni başladığım okulda 8 saat bilgisayar dersi var. Btr içinde başvuru yaptım. sonuçlar muhtelemen haftaya açıklanır ama btr olsamda olmasamda idare bana bilgisayar dersi dışında dersler veriyor toplam bana verdikleri ders saati 23 onlara yeni yönetmeliği anlatıyorum anlamıyorlar bu durumda ne yapabilirim eminim benim durumumda olan bir sürü öğretmen vardır yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Görevlendirme yazınızda yazar, gösterir derse girmezsiniz olur biter... Silah zoruyla sizi sokamazlar ya...

Hocam benim de 12 saat BTY dersim var, yanı sıra 2 saat de Görsel Sanatlar verildi. Görevlendirmeler yapılana kadar aynen devam...

görevlendirme yapıldığını an dilekçenizle başvurursunuz.sözle anlamaz bazı idareciler ,yazıdan anlarlar..

Arkadaşlar kesinlikle BT dersleri hariç başka hiçbir derse girmeyin.. Şayet siz fedakarlık edip haklarınızdan feragat ta bulunursanız emin olun o haklarımızı tamamen kaybederiz.. Aynı sorunu ben yaşadım.. Bana illede sabahtan akşama kadar okulda bekleyeceksin dediler ve ben asla beklemeyeceğimi sadece günlük 6 ders saati (BT Dersleri dahil) ve toplamda da 30 saat okulda kalacağımı söyledim.. Şimdi ona göre program hazırlandı..

Hocam yönetmelikte yazıyor bakmak lazım ancak benim bildiğim kadarıyla (geçen sene yine sanırım yönetmeliklerde görmüştüm);

Branş öğretmeni kendi okulunda branşı hariç derse girmeye zorlanamaz. Yani kendi okulunuzda sadece Bilişim derslerine girmek zorundasınız, ister 1-2 saat olsun ister 20-25 saat. Bunun haricindeki derslere girmek istemediğinize dair dilekçe verin. Sizi zorla başka derslere sokamazlar.

Ancak maaş karşılığını ve zorunlu ek dersini doldurman gerektiğinden seni okulundaki derslerinden sonra 21 saate kadar başka okullardaki Bilişim derslerine gönderebilirler. Buna hakları var.

Karar senin hocam. İstersen başka okullara ders tamamlamaya gitmeye razı olacaksın ya da kendi okulundaki diğer derslere razı olacaksın.

AKADEMİA' Alıntı:
Karar senin hocam. İstersen başka okullara ders tamamlamaya gitmeye razı olacaksın ya da kendi okulundaki diğer derslere razı olacaksın.
Hocam BTR olunca ders tamamlama zorunluluğu da ortadan kalkıyor zaten..

ordinaryus' Alıntı:
AKADEMİA' Alıntı:
Hocam BTR olunca ders tamamlama zorunluluğu da ortadan kalkıyor zaten..

Haklısınız hocam, ben BTR durumunu göz ardı ederek yazmıştım.

BTR olunca maaş karşılığı zorunluluğu kalkıyor mu gerçekten? Başka bir okula görevlendirmemeleri gerekiyor o halde diil mi?

queen983' Alıntı:
BTR olunca maaş karşılığı zorunluluğu kalkıyor mu gerçekten? Başka bir okula görevlendirmemeleri gerekiyor o halde diil mi?
Aynen hocam.. Şayet BTR onayınız varsa isterseniz hiç dersiniz olmasın ve hiç derse girmeyin..

Geri