Bilişim Teknolojileri Meb Onaylı Kitap Var mı ?

Kodla Büyü

trfeg

Aktif Üye
Arkadaşlar merhabalar ;

Başlıktan da anlayacağınız üzere yıl içinde ortaokulda kullanabilceğimiz meb onaylı kitap var mı

boyle bir kitap olmasi nasil mumkun olabilir ki. ogretim programi cerceve niteliginde. yani seviyelere gore gereksinimlere gore ogretmene gore seciliyor konular. yani binlerce cesit kitap yazabilirsiniz.

ornek kelime islemci ile ilgili bir kazanim var diyelim
word google drive
openoffice vb ogretmen nerede isterse orada isler konuyu
ya da programa dilleri ile ilgili olsun

delphi c++ scratch vbasic python pasa gonlu ne isterse

ama olcay buyukcaoar hocamizin bir kilavuz kitabi var

istekdikten sonra düzgün bi kitap yapılabilir. zira word üzerinde anlatım yapılabilir öğretmen hangi program istiyorsa uygulamayı ona uydursun. programlamayida öyle sen bir suru dil var herkes farklı dil biliyor diye her dilde kitap çıkarmaya veya cikarmamaya gitmeyeceksin genelde yangın dil ne c# mi java mi onda anlayacaksın herkes de ona gore yangın olan dil üzerinden anlatsın

Olcay Büyükçapar hocamızın kitabı gerek değindiği konular gerekse kitap yanında gelen materyalleriyle tekdir, yeganedir. Çıkar çıkmaz edindim, arkadaşlarıma da aldırdım. Üzülerek söylüyorum; zaman zaman forumda kendi çapında kaynak hazırlayan arkadaşları görüyoruz ancak neredeyse 2006 ve öncesi müfredatı, resim koymadan, görsel unsurları ve destekleyici anlatımları kullanmadan, kodlamaya-sosyal medyaya-bilinçli bilişim eğitimine değinmeden anlatmaya çalışıyorlar. Kitap değil, bildiğiniz çalışma yaprağı. Öğretmen olarak dahi çok yolumuz var...

Bu sayfayı ziyaret edin veöğretim yılınızı planlamak için geç kalmayın derim :
ilkogretim-bilisim-teknolojileri-evrak-ve-dokumanlari-f33/bt-ve-yazilim-ogretmen-kilavuz-kitabi-t132311.html

Bu da Web Sitesi:
http://www.olcaybuyukcapar.com

Geri