Bilişim Teknolojileri Sınıfı Nasıl Kurulur

Kodla Büyü

emelkurt

Üye
Arkadaşlar üye olduğum bir sitede bts sınıfı yeniden yapılandırmasını çok güzel anlatmış.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Merhaba arkadaşlar, bilişim teknolojileri öğretmeni ve aynı zamanda bir formatör öğretmen olarak
bilişim teknolojileri sınıfı kurma ile ilgili tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istedim.

http://www.cinsforum.com/konu-bilisim-teknolojileri-sinifi-kurma-2011-738.html

hocam, paylaşımınız için teşekkürler.
aynı işlemleri her sene yapıyorum zaten. ezberledik artık yapılacakları tek tek...
listedekilere ek olarak internet filtre programı kurulabilir. (temiznet programı var bende)
Net support School 9 yerine 10.06 kullanılabilir (öğrenci bilgisayarlarına reset attıktan sonra otomatik bağlanmıyor 9 sürümünde.)
deep freeze yerine drive vaccine kullanılabilir. (PCnin ayarlarını değiştirmek istediğinizde devre dışı bırakıp işiniz bitince aktifleştirebilirsiniz.

vaccine kullanmadım ama deepfreeze güzel. onun farklı özellikleri var mı?
her sene program güncellemek için mecburen yapılıyo bu işlemler.

drive vaccine kullanımı deepfreeze'e göre daha basit hocam.
herhangi bir güncelleme yapmanız gerektiğinde simgenin üzerinde sağ tık yapıp admin şifresiyle programı devre dışı bırakıyorsunuz.
işlemleriniz bitince tekrar aktif hale getiriyorsunuz, deep freeze de biraz karışık oluyor.
Forumda var hocam drive vaccine aratırsanız bulabilirsiniz..

muzy2007' Alıntı:
güzel anlatmış, paylaşan arkadaşa teşekkürler

ben teşekkür ederim. sonuçta burda hep birlikte birşeyleri paylaşıyoruz.
fakat o sitedeki tasarım nasıl? mybb ile yapılmış
phpbb olsa nasıl olurdu acaba? ya da vbulletin. mesela bu site phpbb ile yapılmış

bende çok güzel kurulur die cevap vermek için girmiştim,
bu forumda butürden cevap verenler var çünkü... :puhaha:

Geri