Bilişim Teknolojileri Sınıfının Zemini

Kodla Büyü

filozof79

Aktif Üye
Arkadaşlar bilişim sınıflarını zeminine döşenen bir zemin var ya plastik benzeri bişey o zemine ne deniyor? Bir de döşenen zeminin birleşim noktalarında sarı metal benzeri şerit şeklinde çubuklar var.benim sınıfın zemini haşat oldu.o birleştirici çubukları nerden bulabilirim ya da zemini kople değiştirmek istesem nereye kime gitmem gerek? Bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun bana.

Evet hocam muşamba gibi bişey.benim sınıftaki kullanılır durumda.ama birlesim noktaları kalkmış sadece.yarın lab ın fotosunu çekeyim de daha iyi derdimi anlatırım sanırım :)

bizimki o dediğinizden hocam rezalet bişey. öyle toz tutuyo ki temizlesek bile pis görünüyo. müdür toplantıda "tüm okulun zemin altyapısı tamamlandı tamamlanacak" deyince bi sevindim ki sormayın. amma müdürün yalan söylediğini duyunca da bi o kadar mahvoldum

joomlaci' Alıntı:
bizimki o dediğinizden hocam rezalet bişey. öyle toz tutuyo ki temizlesek bile pis görünüyo. müdür toplantıda "tüm okulun zemin altyapısı tamamlandı tamamlanacak" deyince bi sevindim ki sormayın. amma müdürün yalan söylediğini duyunca da bi o kadar mahvoldum
Sormayın hocam dediğiniz gibi rezil bişey plastik benzeri bisey ve kiri gitmiyor.mudur yardımcısı bu msdde statik bir madde elektriği geçirmiyor ve tüm bt sınıflarında mecburi deyince söktüremedim.ama yarın bi fotosunu çekip yollayım da görsün herkes rezil durumda

Geri